1.Küme’de can pazarı!..

1-A’DA ZOR MAÇLAR 1.Küme A Grubu’nda 5 maç var. Kocaeli Körfezspor ile Kocaeli Yenişehir arasında oynanacak maç Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Vinsan...

1-A’DA ZOR MAÇLAR

1.Küme A Grubu’nda 5 maç var. Kocaeli Körfezspor ile Kocaeli Yenişehir arasında oynanacak maç Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Vinsan Stadı’nda saat 17.00’de başlayacak. Ş.Binbaşı Kulaksız Stadı’nda ise aynı gruba ait tkakımlar Başiskele BLD. İle Kartepe Suadiyespor saat 19.00’da başlayacak maçta karşılaşacak. Kavaklı’da Hisareynspor ile Gebze Beşköy GB 17.00’de başlayacak maçı oynayacak. Derince’de Derince Birlikspor-Çayırova Serhatspor karşı karşıya gelecek. Bu maç da saat 18.30’da. Körfez Esentepe’de ise Çamlıtepespor ile Arapçeşmespor saat 19.00’da başlayacak maçta karşılaşacak.

 

1-B’DE YOĞUN

1.Küme B Grubu’nda ise Arslanbey Stadı’nda saat 17.00’de Uzuntarlaspor ile Çayırova Fatihspor karşı karşıya gelecek. Bağçeşme’deki maçta ise saat 14.00’te Üçtepespor ile Çayırtepe Gençlikspor karşı karşıya gelecek. Bahçecik’te saat 14.00’te Bahçecikspor Gebze Tayfunspor mücadelesi izlenecek. Cephanelik’te saat 19.00’da Bekirderespor-Halıderespor, Dilovası Stadı’nda saat 17.00’de Diliskelesispor ile Bağçeşmespor maçları var.

#

21 Eki 2016 - 11:06 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.