1 saat az uyumamak için dikkat!

14 Mart 2016 tarihli ve 8589 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı'yla "30 Ekim 2016 Pazar günü saat 04.00'ten itibaren saatlerin Türkiye'de bir saat geri alı...

14 Mart 2016 tarihli ve 8589 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı'yla "30 Ekim 2016 Pazar günü saat 04.00'ten itibaren saatlerin Türkiye'de bir saat geri alınması" ibaresi yürürlükten kaldırılmıştır. Yani saatler geri alınmayacak ve kış saatine geçilmeyecek.

 

BU AKŞAM BUNLARI YAPIN

30 Ekim Pazar günü Saat 04:00'te Avrupa'da saatler bir saat geri alınacak ama Türkiye'de değişmeyecek. Bilgisayarlarda, akıllı telefonlarda bulunan otomatik saat uygulaması nedeniyle saatler sizin isteğiniz dışında 1 saat geri alınabilir. O nedenle otomatik saat uygulamasını kapatın. Pazartesi günü sabahı için çalar saat kuracaksanız ya telefonunuzdaki akıllı saat uygulamasını kapattığınızdan emin olun ya da en iyisi telefonunuzla değil eskiden kalma internet bağlantısı olmayan saatle yapın. Pazartesi sabahı bilgisayar ve telefonunuzun saatlerini mutlaka kontrol edin.

Sağlıklı Yaşıyoruz

#

29 Eki 2016 - 09:26 Kocaeli- Hayatın İçinden

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.