12 ilçe emniyet müdürlüğüne de canlı bomba talimatı verildi

İlçe emniyet müdürleri de bölgelerindeki tesis ve fabrikalara tebligat tutanağı imzalattı. Tebliğ ve Tebellüğ Tutanağında; Güvenlik güçlerimizse Suriy...

İlçe emniyet müdürleri de bölgelerindeki tesis ve fabrikalara tebligat tutanağı imzalattı. Tebliğ ve Tebellüğ Tutanağında; Güvenlik güçlerimizse Suriye ve ülkemizin genelinde sürdürülen operasyonel faaliyetler sonucu stratejik olarak sıkışan ve içerisinde bulunduğu durumdan kurtulmaya çalışan terör örgütlerince; ilimiz sınırlarında bulunan sanayi tesislerine yönelik intihar eylemi (canlı bomba) yapmak üzere bir terör eylemcisi ekibin İstanbul’dan ilimize geçtiği, 2 intihar eylemcisinin kendini feda ederek terör eylemi gerçekleştireceği şeklinde Valiliğimize ciddi istihbarat ulaşmıştır. Bu doğrultuda ilçelerde bulunan tesislerin ivedi ve zaman kaybetmeden güvenlik tedbirlerini gözden geçirip en üst düzey güvenlik ölçüsünde tedbirlerin arttırılması istendi. Sadece belli ilçeler değil, Kocaeli’deki bütün ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri alarmda. 

#

26 Eki 2016 - 12:35 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.