128 numaralı hat iptal edildi

Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların Derince merkez ve İzmit’e tek hat ile ve sık aralıklarla ulaşmasını sağlamak için 111 ve 128 numaralı hatlarda de...

Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların Derince merkez ve İzmit’e tek hat ile ve sık aralıklarla ulaşmasını sağlamak için 111 ve 128 numaralı hatlarda değişiklik yaptı. Bu kapsamda Derince Çenedağ Mahallesi Engin Caddesi güzergahında hizmet veren 128 numaralı hat iptal edilerek 111 numaralı hatta yeni düzenlemeye gidildi. Vatandaşlara ulaşım açısından büyük kolaylık sağlayacak düzenlemeye göre 111 numaralı hat güzergahı Engin Caddesi –Çağlar Sokak istikametini takip edecek. Ayrıca düzenleme yapılan hat 7-10 dakika aralıklarla sefer yapacak.

#

29 Tem 2016 - 16:57 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.