142 iş yeri açık arttırma ile satılacak

159 gayrimenkulün toplam muhammen bedeli 41 milyon 500 bin lira. Konutların fiyatı 79 bin lira, iş yerlerinin fiyatı ise 35 bin liradan başlıyor.   K...

159 gayrimenkulün toplam muhammen bedeli 41 milyon 500 bin lira. Konutların fiyatı 79 bin lira, iş yerlerinin fiyatı ise 35 bin liradan başlıyor.

 

KOCAELİ’DE DE SATIŞ VAR

Kocaeli ile birlikte Adıyaman, Aksaray, Bolu, Diyarbakır, Erzincan, Giresun, Hatay, İstanbul, İzmir, Karaman, Rize, Sakarya, Sivas, Yozgat ve Zonguldak’ta 142 iş yeri satılacak. Bu gayrimenkullere yüzde 25 peşin, 120 ay vade seçeneğiyle sahip olunabilecek. Ayrıca Adana, Afyon, Çorum, Gaziantep, Kayseri, Kırıkkale, Malatya, Sivas ve Trabzon’da alıcıya sunulan konutlar ise yüzde 12’den başlayan peşinatlar ve 180 aya varan vadelerle alınabilecek.

 

İNTERNETTEN KATILIM

Açık artırma, 15 Ağustos 2017 Salı günü, saat 14.00'te, TOKİ'nin Ankara Bilkent'teki merkezi ile İstanbul Şişli Radisson Blue Hotel'de gerçekleştirilecek. Türkiye’nin her yerinden müzayedeye internet üzerinden katılmak da mümkün. Satışa çıkan iş yeri ve konutlarla ilgili bilgi, internet katılımı, satış listesine turyap.com.tr adresinden ve 444 27 80 numarasından ulaşılabilecek.

#

28 Tem 2017 - 12:35 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.