16 yaşında trafik kazasına kurban gitti

Kandıra’da arkadaşının arabası ile sert hareketler yapan 16 yaşındaki Recep Yiğit Koç direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaptı. Kazadan sebep boy...

Kandıra’da arkadaşının arabası ile sert hareketler yapan 16 yaşındaki Recep Yiğit Koç direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaptı. Kazadan sebep boynu kırılan genç yaşamını yitirdi.

Düzce İli Akçakoca İlçesi’nde TIR şoförü olarak çalışan Bahattin Koç’un iki çocuğundan biri olan Recep Yiğit Koç, babası ile annesinin ayrı olmalarından dolayı Düzce’de babasının yanında kalıyordu. Alınan bilgilere ve iddialara göre; yaz sezonunda İzmit’te ikamet eden annesi Şaziye Alagöz’ün yanına gelen Recep Yiğit Koç arkadaşının arabası ile dolaşmaya çıktı. Kandıra Bağırganlı Köyü’ne gelen iki arkadaş su almak için durdular.

HEYECAN ARARKEN CANINDAN OLDU
Arkadaşının su almaya gitmesi üzerine direksiyona geçen Recep Yiğit Koç heyecan olsun diye arabayı süratlendirdi ve direksiyonu sağa sola çevirerek aracı kaydırmaya çalıştı. Bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine araç dönmeye başladı ve yol kenarındaki ağaca çarparak durabildi. Arkadaşı ve çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine sağlık ekibi çağırıldı. Kısa sürede gelen 112 acil servis ekipleri çarpmanın etkisi ile boynu kırılan Recep Yiğit Koç’un öldüğünü belirledi. Koç’un cansız bedeni önce Kandıra Devlet Hastanesine ardına otopsi yapılmak üzere Asri Mezarlık morguna kaldırıldı. Koç’un ailesi çocuklarının acı haberini alması üzerine hastaneye akın ettiler. Asri Mezarlık’ta işlemleri biten Recep Yiğit Koç’un cenazesi Düzce Akçakoca’ya defnedilmek üzere gönderildi. Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

#

15 Tem 2013 - 11:11 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.