17 yaşındaki Melike, 3 gündür kayıp

İkinci eşi ve ailesiyle birlikte geçtiğimiz cuma akşamı Düzce’ye giden Sancar Acar’ın, bir süre önce Yahya Kaptan’daki devlet barınma yurdundan aldığ...

İkinci eşi ve ailesiyle birlikte geçtiğimiz cuma akşamı Düzce’ye giden Sancar Acar’ın, bir süre önce Yahya Kaptan’daki devlet barınma yurdundan aldığı kızı Melike’den pazar gününden bu yana haber alınamıyor. Melike’yi görenlerin 0 534 897 64 20 nolu telefondan veya 0 542 669 01 04 nolu telefondan annesi Sancar Acar’a ulaşması isteniyor.

#

16 Haz 2015 - 11:26 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.