2 milyon lira değerinde TV çaldı

Gebze’de faaliyet gösteren bir elektronik eşya mağazasının lojistik işini yapan firma çalışanı, gelen siparişleri teslim etmeyerek satmaya çalışırken...

Gebze’de faaliyet gösteren bir elektronik eşya mağazasının lojistik işini yapan firma çalışanı, gelen siparişleri teslim etmeyerek satmaya çalışırken yakalanarak gözaltına alındı

Edinilen bilgiye ve iddialara göre; Özel bir lojistik firmasının şoförlüğünü yapmakta olan Ozan C. (37) taşımakta olduğu bir elektronik mağazaya ait 496 adet LCD LED TV’yi çalarak İstanbul’da bir depoya sakladı. Bir süre internet üzerinden satmaya çalışan şahıs beklenen talep olmayınca spot mağaza sahipleri ile anlaşmaya çalıştı. Spotçulardan da aradığını bulamayan Ozan C. kendisine yardım eden Şener K. ile birlikte Mustafa B. (38) isimli spotçuyu buldular.
İlk alışverişte 75 adet LCD TV’yi şahsa satan Ozan C. ikinci alım için tekrardan Mustafa B. ile irtibata girerek 100 adet daha televizyon satışı için anlaştılar.

YAKLAŞIK 2 MİLYON TL
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan operasyonda üç şahıs da gözaltına alındı. Piyasa değeri yaklaşık 2 milyon TL civarında olan 496 adet televizyonu sadece 75 adetini sattıktan sonra polis ekiplerine yakalanan şahıslardan çalıntı mal alıp satmak suçlamasıyla ifadesi alınan Mustafa B. serbest bırakılırken, Ozan C. ile Şener K. emniyette biten işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

#

04 Mar 2013 - 16:55 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.