“2 popçuyla kurtuluş şenliği geçiştiriliyor”

İzmit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yılı adına düzenlenecek etkinliklere eleştiride bulunan Numan Gülşah, “Bizi yönetenlerin hayalleri kurtulu...

İzmit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yılı adına düzenlenecek etkinliklere eleştiride bulunan Numan Gülşah, “Bizi yönetenlerin hayalleri kurtuluş şenliği diye getirdikleri 2 popçudan ileriye gitmiyor” dedi

İzmit’in kurtuluşu için yapılan etkinlikler hakkında Kocaeli Sivil İnisiyatif Platformu adına Numan Gülşah basın açıklamasında bulundu. 28 Haziran 1921’de İzmit’i işgal eden Yunanlılar’ın 620 kişiyi öldürüp 120 kişiyi de işkence sonucu sakat bıraktığını hatırlatan Numan Gülşah, gazileri ve şehitleri unutmadıklarını söyledi.

KURTULUŞ ŞENLİĞİ
POPÇULARLA KUTLANIYOR
İzmit’in Kurtuluşu kapsamında yapılacak olan etkinliklere karşı Numan Gülşah; “İzmitli canıyla kanıyla bir zafer kazandı. Bizi yönetenlerin hayalleri kurtuluş şenliği diye getirdikleri 2 popçudan ileriye gitmiyor besbelli” diyerek kurtuluş şenliğinin popçularla geçiştirildiğini kaydetti. Açıklamasına devam eden Gülşah; Bir daha böyle günleri yaşamamak ama yaşadıklarımızı da anlayarak ve unutmayarak başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi unutmadığımızı söyleyerek, ruhları şadolsun diyoruz” şeklinde konuştu.

#

27 Haz 2013 - 20:30 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.