20 milyon vatandaşımız obezite tehdidi altında!

TAYIN ALTINA ELİMİZİ KOYMALIYIZ Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Haydi Anneler...

TAYIN ALTINA ELİMİZİ KOYMALIYIZ

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Haydi Anneler Evden Okula Spora” projesinin tanıtımı için Gölcük Okul Aile Birliği Başkanları ve Okul Müdürleri ile bir araya geldi. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Ali Bilgi’nin katıldığı Yazlık Ilıca Tesislerindeki toplantıda bir konuşma yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Türkiye’de 20 milyon vatandaşımızın obezite tehdidi altında yaşadığını biliyoruz. Hep beraber buna önlem almak için elimizi taşın altına sokmamız gerekmektedir” dedi.

 

OBEZİTE ŞU ANDA ÇAĞIN HASTALIĞI

Kocaeli’ndeki ilçeleri ve okulları kapsayan proje dahilinde Gölcük ilçesindeki bütün okulların müdürleri ve okul aile birliklerinin davet edildiği toplantıda, projenin Gölcük Belediyesi ve Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organizasyonun yanı sıra Büyükşehir Belediyesinin büyük destekleriyle hayata geçirileceğini vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “Projemize destek verdiğiniz ve bizleri yalnız bırakmadığınız için öncelikle hepinize yürekten teşekkürlerimi sunuyorum. Bütün ilçelerimizde benzer toplantılar, kıymetli annelerimizle buluşmalar ve hasbihaller gerçekleştiriyoruz. Şimdi projemizden bahsetmeden önce sizlere sağlıklı yaşam ve çağın hastalığı olarak tabir edilen şişmanlık, diğer adıyla obezite konusunda hep beraber farkındalık çalışmaları yapmamız gerektiğini hatırlatmak isterim” diye konuştu.

#

24 May 2017 - 16:01 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.