23 Nisan Outlet Center’da kutlanacak

Çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı gün boyunca Outlet Center İzmit’te düzenlenecek birbirinden eğlenceli etkinliklerle kutlayacak...

Çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı gün boyunca Outlet Center İzmit’te düzenlenecek birbirinden eğlenceli etkinliklerle kutlayacaklar.

Outlet Center İzmit, her yıl 23 Nisan’da çocuklar için geleneksel olarak düzenlediği etkinliklerle, daha önceki yıllarda olduğu gibi bu sene de tüm miniklere ev sahipliği yapacak. Çocuklar, gün boyunca düzenlenecek eğlenceli aktivitelerle 23 Nisan’da keyifli saatler geçirecekler. Palyaçolar, çocukların yüzlerini boyayacak onlara balon ve Türk Bayrakları dağıtacak. Outlet Center İzmit, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, okulların kendilerinin belirlediği, İlköğretim 1. 2. ve 3. sınıflardaki öğrencileri kapsayan “Çocuk ve Oyun” konulu bir resim yarışması düzenliyor. Jüri Başkanlığını Ressam/Karikatürist Muhammet Şengöz’ün üstlendiği, jüri tarafından yapılacak değerlendirmeler sonucunda dereceye girecek öğrencilere aşağıda belirtilen ödüller verilecek.

Resim Yarışması Birincisine: 750 TL tutarında Outlet Center İzmit Hediye Çeki, ikinciye 500 TL tutarında Outlet Center İzmit Hediye Çeki, üçüncüye 250 TL tutarında Outlet Center İzmit Hediye Çeki, Mansiyon (4 adet) 100 TL tutarında Outlet Center İzmit Hediye Çeki verilecek.
Outlet Center’daki 23 Nisan etkinlik programı şöyle:
12.00–13.00 İlköğretim 1. 2. ve 3. sınıflar arası “Çocuk ve Oyun” konulu resim yarışması.
13.00–19.00 Animasyon Gösterileri (yüz boyama–Türk Bayrağı ve şekilli balon dağıtımı)
14.00–16.00 Grup Nazar Konseri
Ayrıca, bütün bir yıl müşterilerine, fabrika satış fiyatlarıyla akıllı bir alışveriş fırsatı sunan Outlet Center İzmit, her yıl tekrarlayarak geleneksel hale getirdiği “Ucuzluk Panayırı”nın 26.’sı da devam ediyor. Türkiye’nin ilk outlet merkezi Outlet Center İzmit, alışveriş tutkunları için dünyaca ünlü markaların ürünlerini akıl almaz fiyatlarla satışa sunuyor. 01 Mayıs’a kadar Outlet Center İzmit’e uğrayanlar, evlerini tıka basa birbirinden renkli yeni ürünlerle dolduracak.

#

21 Nis 2011 - 15:48 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.