23 Nisan sporla daha güzel

23 NİSAN TÜM GÜZELLİĞİYLE YAŞANIYOR Bu yıl ilçede yaşayan çocuklara daha coşkulu bir 23 Nisan yaşatmak isteyen Derince Belediyesi’nin, İlçe Milli...

23 NİSAN TÜM GÜZELLİĞİYLE YAŞANIYOR

Bu yıl ilçede yaşayan çocuklara daha coşkulu bir 23 Nisan yaşatmak isteyen Derince Belediyesi’nin, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte düzenlediği futbol turnuvası start aldı. İlkokullar düzeyinde 15, ortaokullar seviyesinde ise 20 okulun katılımıyla gerçekleşen futbol şöleninde açılış töreni yoğun ilgi gördü.  Derince Belediye Spor Tesisleri’nde gerçekleşen açılış törenine Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Derince Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Güntepe, Fahrettin Karakoyun, Talip Yeşilyurt, Adnan Yıldız da katılarak, minik sporcuları bu anlamlı organizasyonda yalnız bırakmadı.

 

BAŞLAMA VURUŞU BAŞKAN BULUT’TAN

Açılış töreni öncesinde sporcularla tek tek konuşup sohbet eden Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, belediye olarak eğitim ve spora yönelik faaliyetlere katkı sunmayı sürdüreceklerini ifade etti. Başkan Bulut’un başlama vuruşunu yapmasıyla heyecanın start aldığı turnuvada ilk oynanan müsabakalarda Pirireis Ortaokulu, Fatih Ortaokulu’nu 4-0’lık skorla mağlup ederek zorlanmadan galibiyete ulaştı. Mevlana İmam Hatip Ortaokulu ile Cumhuriyet Ortaokulu arasında oynanan müsabaka büyük heyecana sahne olurken normal süresi 1-1’lik eşitlikle biten karşılaşmayı Mevlana ekibi penaltılarla 5-4 kazanmayı bildi.

 

ZEVKLİ VE ÇEKİŞMELİ MÜSABAKALAR

Günün diğer maçları da yine kıyasıya mücadelelere sahne oldu. Bekir Sıtkı Özer Ortaokulu, İshakçılar Ortaokulu’nu 5-0’lık skorla mağlup ederken, Abidin Pak Ortaokulu da Çakabey’e karşı yine 5-0’lık bir galibiyet elde etti. Nene Hatun Ortaokulu çekişmeli geçen karşılaşmada Öğretmenler Ortaokulu’nu 4-2’lik skorla geçip galibiyete ulaşırken, Çenesuyu Ortaokulu ise Mevlana Ortaokulu karşısında galibiyete 3-1’lik skorla uzandı. Hamit Özdağ Ortaokulu, Dumlupınar Ortaokulu karşısında 4-0’lık net bir galibiyet elde ederken normal süresi 2-2 berabere biten karşılaşmada Huriye Pak Ortaokulu, Alparslan’ı 5-4’lük skorla devirdi.

#

02 Nis 2015 - 11:59 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.