24. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için halk bugün sandık başına gitti

24. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için bugün Kocaeli halkı tek tek sandıklara gitti. Yaşlı, genç, hasta demeden herkes oy kullanmak için okul kap...

24. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için bugün Kocaeli halkı tek tek sandıklara gitti. Yaşlı, genç, hasta demeden herkes oy kullanmak için okul kapılarında idi. Sabah 08.00 itibari ile kullanılmaya başlanan oylar akşam saat 17.00 itibari ile son buldu. Seçim için 70 yaşında olan Seher Adıgüzel, Yahya Kaptan İlköğretim Okulu’nda 2284 no’lu sandıkta seçme ve seçilme hakkı içinde seçme hakkını kullanarak oyunu attı. Herkes için hayırlı ne ise onun olmasını isteyen Adıgüzel, oyunu sandığa atarken besmele çekti.



Diğer yandan okuma ve yazma bilmeyen 69 yaşındaki Mükerrem Gürkan ise Yahya Kaptan İlköğretim Okulu’nda oyunu sandık başkanlarının yardımı ile kullandıktan sonra sandık başındakilerin yardımları ile imzasını attı.



Mustafa Taş, Yahya Kaptan İlköğretim Okulu’nda 2284 no’lu sandığa giderek oyunu kullandı. Herkes için hayırlı olmasını isteyen Taş, barış ve huzur içinde bir Türkiye istediğini söyledi.



Maşukiye Leyla Sarıgöl İlköğretim Okulu’nda oy kullanmaya yaşlı, genç, çocuk herkes ailesi ile birlikte geldi. Kimi çiftler ise zorlanarak da olsa bastonlarla birlikte oy kullanmak için yollara düştü.

#

12 Haz 2011 - 12:57 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.