250 öğrenciyle “Geleceğe Ziyaret”

İzmit Belediyesi’nin lise öğrencilere yönelik başlattığı ve mesleklerle ilgili tanıtımların yapıldığı "Geleceğe Ziyaret" projesi devam ediyor. Düzenle...

İzmit Belediyesi’nin lise öğrencilere yönelik başlattığı ve mesleklerle ilgili tanıtımların yapıldığı "Geleceğe Ziyaret" projesi devam ediyor. Düzenlenen son etkinliğin konukları Cahit Elginkan Anadolu Lisesi ve Kocaeli Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri oldu

Yaklaşık 250 öğrencinin katılımı ile gerçekleşen programda İzmit Belediyesi’nde görev yapan inşaat mühendisi Ethem Can, mimar Fatma Kandaz, şehir plancısı Gülfiye Özcan ve Genç-İz sorumlusu Ömer Kaya meslekleriyle ilgili öğrencilere bilgiler verdi. Alanları hakkında bilgi veren uzmanlar bu meslekleri seçecek öğrencilerin neler yapması gerektiğini de anlattılar.

“EN ÖNEMLİ SEÇİM”
Gerçekleşen programda gençlerle bir araya gelen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan meslek seçiminin önemli bir karar olduğunu ve bu nedenle bu projeyi çok anlamlı ve önemli bulduğunu ifade etti. Doğan, “Sizler bu vatanı ileriye taşıyacak olan kişilersiniz. Geleceğin öğretmenleri, doktorları, mühendisleri, siyasetçileri, tüccarları sizlersiniz. Bu nedenle üzerinizdeki sorumluluğun bilincine vararak, size yakışan şekilde davranın” dedi.

“ÇALIŞMAKTAN ASLA VAZGEÇMEYİN”
Başkan Doğan, “Meslek seçiminin hayatınıza yön veren en önemli seçimlerden biri olduğunu sakın unutmayın. Kendinize uygun, severek yapacağınız bir mesleği seçin. Eğitim, iş ve özel yaşamınızda empati kurmaktan, çalışmaktan ve adil olmaktan asla vazgeçmeyin. Mesleğiniz ne olursa olsun hep en iyisi olmak için çalışın” ifadelerini kullandı.

#

20 Şub 2013 - 18:18 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.