260 liraya ev sahibi olun!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), alt gelir grubu projesi kapsamında Kandıra’da yaptığı konutları satışa çıkardı. Bu kapsamda daha önce yapımı ta...

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), alt gelir grubu projesi kapsamında Kandıra’da yaptığı konutları satışa çıkardı. Bu kapsamda daha önce yapımı tamamlanan 95 adet konut satışa sunuldu. 2+1 dairelerin fiyatları 77 bin 930 TL ile 86 bin 761 TL arasında değişiyor. Başvuru bedelleri 1000 TL olarak belirlenen daireler için istenen aylık taksit tutarı ise 260 TL ile 424 TL arasında değişiyor. Daireler için başvurular 29 Mayıs Pazartesi günü ile 16 Haziran Cuma günü arasında Ziraat Bankası Kandıra Şubesi’nde kabul edilecek.

#

23 May 2017 - 10:16 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.