28 Haziran’da büyük sevinç

İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organize ettiği ve İzmit Belediyesi’nin desteklediği İlköğretim Okullarıarası “Bilgi Kültür Yarışması” finali dü...

İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organize ettiği ve İzmit Belediyesi’nin desteklediği İlköğretim Okullarıarası “Bilgi Kültür Yarışması” finali dün yapıldı. Kıyasıya geçen yarışmada 28 Haziran İlköğretim Okulu birinci oldu

İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İzmit Belediyesi desteğiyle düzenlenen İlköğretim Okulları arası “Bilgi Kültür Yarışması” finali, dün Doğa Koleji’nde gerçekleştirildi. Yarışmaya İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, İzmit İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri’nden Ali Osman Hasanoğlu, İbrahim Okutan ve yarışmaya katılan okulların öğretmen, öğrencileri yoğun katılım gösterdi. İlçede bulunan 63 İlköğretim okulunun katılımı ile 10 Nisan Salı günü gerçekleşen ilk elemenin ardından final yarışmasına ise 10 okul katılarak yarıştı.
10 OKUL KATILDI
Pirelli, Özel Atafen, Özel Seymen, Leyla Atakan, 28 Haziran, Atatürk, DR. Ferdi Kocal, Fevzi Çakmak, İnkılap, İbrahim Süreyya Yiğit İlköğretim Okulları’nın katıldığı final yarışmasında jüri üyeliğini ise Tolgahan Coşkun, Fatma Düzcan, Solmaz Aydemir, Cennet Meltem Duman, Demet Kılıç, Hasan Güler, Özge Ergün, Fatma Yavuz, İlker Orcan ve Nigar Zengin yaptı.
BİRİNCİ 28 HAZİRAN
Final yarışması sonucunda birinci olan okul il genelinde düzenlenen “Bilgi Kültür Yarışması’na” katılarak İzmit’i temsil edecek. Bu yarışmanın ise Nisan ayı içerisinde olması bekleniyor. Yarışma sonucunda ise 28 Haziran İlköğretim Okulu 130 puanla birinci, Özel Atafen İlköğretim Okulu 120 puanla ikinci, İnkılap İlköğretim Okulu ise 120 puanla üçüncü olamaya hak kazandı.
BİRİNCİYE BİSİKLET
Yarışmanın sona ermesiyle Doğa Koleji öğrencileri Aybent Orkestrası, tabletlerden oluşan enstrümanlarıyla birbirinden güzel şarkıları seslendirdiler. Birinci olan 28 Haziran İlköğretim Okulu öğrencilerine bisiklet ödüllerini Nevzat Doğan, ikinci olan Özel Atafen İlköğretim Okulu öğrencilerine mp4 ödülünü Sezgin Çuhadar, üçüncü olan İnkılap İlköğretim Okulu öğrencilerine mp3 ödülünü ise İbrahim Okutan, Murat Aslan, Habit Ünaslan takdim etti.

#

11 Nis 2012 - 15:52 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.