4-4’lük Menekşe yere sağlam basıyor

Puan kaybını aklının ucuna bile getirmeyen teknik direktör Mehmet Akdemir, antrenmanlarda tam konsantrasyon istedi   REKORA KOŞUYOR Bölgesel Amatör...

Puan kaybını aklının ucuna bile getirmeyen teknik direktör Mehmet Akdemir, antrenmanlarda tam konsantrasyon istedi

 

REKORA KOŞUYOR

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta müthiş bir çıkış yakalayan Gebzespor, deplasmanda oynayacağı İnegöl Kurtuluş maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Gerek toplu, gerekse bire bir konuşmalar yaparak oyuncuları pazar günkü maça konsantre eden teknik direktör Mehmet Akdemir,  İnegöl temsilcisinin alt sıralarda olmasının kimseyi yanıltmamasını istedi. Rakibin küçüğü-büyüğü olmadığını, geride kalan maçlardaki ciddiyet ve disiplinin aynısını İnegöl Kurtuluş karşısında da sergilemeleri gerektiğini ifade eden başarılı çalıştırıcı, son düdüğe kadar tam konsantrasyon dedi.

 

RAKİBİMİZİ CİDDİYE ALIYORUZ

Futbolda rakibi küçük görmenin pahalı sonuçlar getirdiğini ve bunun için Pazar günkü maç öncesi temkinli davrandıklarını dile getiren mor-beyazlı hoca, “Güzel bir çıkış yakaladık. Bu serinin devamı getirmek önemli. Her maça ayrı hazırlanıyoruz. İnegöl Kurtuluşpor son 3 maçını kazanamamış olabilir, ama karşımızda çok ciddi bir rakip var. Onları kesinlikle hafife almıyoruz. Zor bir deplasman olacak. Hazırlıklarımız 3 puan için” diye konuştu.

#

19 Eki 2017 - 11:11 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.