4 Belediye eğitim protokolü imzaladı

Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası Belediyeleri’nin kurduğu Gebze Belediyeler Birliği adına Başkan Adnan Köşker, Türkiye Belediye Birliği ile yapılan...

Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası Belediyeleri’nin kurduğu Gebze Belediyeler Birliği adına Başkan Adnan Köşker, Türkiye Belediye Birliği ile yapılan eğitim protokolünü imzaladı.

Türkiye Belediyeler Birliği ile Gebze Belediyeler Birliği arasında işbirliği ve eğitim protokolü imzalanarak yürürlüğe girdi. Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova ilçe belediyelerinin kurduğu Gebze Belediyeler Birliği Başkanı Adnan Köşker işbirliği ve eğitim protokolünü geçtiğimiz gün imzaladı. Birliğe bağlı belediyelerde çalışan seçilmiş ve atanmış personelin çeşitli konularda eğitilmesini öngören protokol süresiz olacak. Belediyelerden gelecek taleplere göre konuları ve programı belirlenecek eğitim çalışmalarının finansmanını Türkiye Belediyeler Birliği üstlenecek.

PERSONELİN GELİŞİMİNE KATKI
Vatandaş odaklı hizmet ürettiklerini ve Gebzeliler’in refah içerisinde yaşamını sürdürmelerini istediklerini söyleyen Köşker, “Temel ilkelerimizden birisi de vatandaş odaklı hizmettir. Bunun yolu vatandaşla birebir iletişimde olan personelimizin, çağın gereklerine uygun olarak kendilerini yenilemelerinden ve geliştirmelerinden geçer. Biz de bu gelişime katkı sağlamak ve bölge insanımıza daha kaliteli hizmet sunmak adına belediyelerimizdeki personellerimizi aktif eğitim programına tabi tutacağız. Bugün imzaladığımız protokolle bu çalışmaların startını vermiş oluyoruz” dedi.

#

18 Şub 2011 - 11:57 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.