“4 Mevsim Kocaeli” fotoğraf yarışması başvuruları başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 4 Mevsim Kocaeli Ulusal Fotoğraf Yarışması için başvurular başladı. Bu yıl yedincisi düzenlenecek...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 4 Mevsim Kocaeli Ulusal Fotoğraf Yarışması için başvurular başladı. Bu yıl yedincisi düzenlenecek fotoğraf yarışması başvuru süresi 14 Ekim Cuma günü sona erecek.

SON BAŞVURU TARİHİ 14 EKİM
Kocaeli’nin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini belgelemek, Kocaeli’nin tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen 4 mevsim Kocaeli fotoğraf yarışmasının başvuruları başladı. Herkese açık olan fotoğraf yarışmasıyla Kocaeli’ni yansıtan en iyi fotoğraflar seçilecek. 1. Ödülünün 5 bin lira olduğu fotoğraf yarışmasının son başvuru tarihi 14 Ekim.

1.’LİK ÖDÜLÜ 5.000 TL
Yarışmada birinci olan fotoğraf sanatçısı 5, ikinci 3, üçüncü ise 2 bin TL ile ödüllendirilecek. Bunun dışında Büyükşehir Belediyesi Özel Ödülü bin, jüri özel ödülü 750 TL, mansiyon ödülünü kazanan 3 sanatçıya da 500’er TL para ödülü verilecek. Yarışmaya katılmak isteyenler www.kocaeli.bel.tr adresinden yarışmayla ilgili geniş bilgiye ve başvuru formlarına ulaşabiliyor.

EN FAZLA 10 FOTOĞRAF İLE BAŞVURU YAPILACAK
En fazla 10 resimle başvurulan 4 Mevsim Kocaeli Fotoğraf Yarışması’na başvurular bizzat elden yapılabildiği gibi, yarışmacılar fotoğraflarını kargo ile de gönderebiliyor.

5 KİŞİLİK JÜRİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından yedincisi düzenlenen 4 Mevsim Kocaeli fotoğraf yarışması jürisi Fotoğraf Sanatçıları Tuğrul Çakar, Güven Aktaş, Laleper Aytek, KASK Başkanı Cengizhan Günesen ve Büyükşehir Başkan Danışmanı Ömer Polat‘tan oluşuyor.

#

22 Haz 2011 - 14:28 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.