41 Burada AVM 1 yaşına girdi

İzmitlilerin yoğun ilgi gösterdiği Esas Holding tarafından Eski Gölcük yolu üzerinde hizmete açılan 41 Burda AVM’nin yaş günü kutlamaları ünlü ses san...

41 Burada AVM 1 yaşına girdi
41 Burada AVM 1 yaşına girdi
+4
Haber albümü için resme tıklayın

İzmitlilerin yoğun ilgi gösterdiği Esas Holding tarafından Eski Gölcük yolu üzerinde hizmete açılan 41 Burda AVM’nin yaş günü kutlamaları ünlü ses sanatçısı Ümit Besen, Pamela ve son yılların popüler pop şarkıcısı Bora Duran seslendirdikleri parçalarla kuruluş kutlamalarına katılan İzmitlileri doyasıya eğlendirdi.

 

BORA DURAN COŞTURDU

bora-duran.jpg

Program başında sahneye çıkan akrobasi ekibi yapmış oldukları ateş dansı ile izleyenleri büyülerken İzmitliler gördükleri sahne şovunu alkışlayarak akrobatların yeteneklerini korku dolu gözlerle izledi. İzleyenlerin aklını başından alan ateş dansından sonra sahneye çıkan, son yılların en popüler pop şarkıcısı Bora Duran sahne aldı. Duran seslendirdiği parçaları alanı dolduran vatandaşlarla beraber söylerken Duran’ı karşılarında gören genç kızlar da sevgilerini şarkılara eşlik ederek gösterdi.

 

PAMELA KULAKLARIN PASINI SİLDİ

img_2074.jpg

Bora Duran’ın ardından sahne alan ünlü şarkıcı Pamela ise deyim yerindeyse sahnede tozu dumana kattı. Şık kıyafeti ile dikkatleri üzerine çeken şarkıcı şarkılarını İzmitlilerle beraber söyledi. Dans şovu ile de oldukça beğeni toplayan Pamela yıllardır eskimeyen şarkıları ile kulakların pasını sildi.

 

ÜMİT BESEN GÖNÜLLERİ FETHETTİ

duet-2.jpg

Pamela’nın ardından ise sahneye yılların eskitemediği Ümit Besen çıktı. Besen’in sahneye çıkmasından itibaren vatandaşlar Besen’e olan sevgilerini slogan atarak gösterirken deneyimli şarkıcı seslendirdiği eserlerle gönülleri fethetti. Besen ardından en çok bilenen eserlerinden biri olan ‘Nikah Masası’ isimli şarkısını beraber düet yaptığı Bora Duran ile beraber söyledi. Besen ardından yine en sevilen parçalarından olan ‘Seni unutmaya ömrüm yeter mi?’ şarkıcısı Pamela ile beraber seslendirdi.

duet.jpg

 

PASTA KESİLDİ

Şarkıların ardından Ümit Besen, Pamela ve Bora Duran’ın da katıldığı 41 Burada AVM’nin 1.yaş pastası kesildi. Pasta kesimine 41 Burda AVM yöneticileri de katılırken konfetiler eşliğinde pasta kesimi gerçekleşti. Ateş dansı yapan akrobatlarında katıldığı pasta kesim töreninin ardından ünlü şarkıcılar vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Kesilen pastanın vatandaşlara dağıtılmasının ardından program sona erdi. Selin BECER

katilim-010.jpg

atess.jpg

 

 

#

22 Oca 2017 - 00:14 Kocaeli- Yaşam

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.