41 Burda AVM’de yıldızlar geçidi

Türkiye’nin en önemli geçiş noktalarından biri olan ilimizde Esas Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen ve açıldığı günden itibaren alışveriş, yaşam...

Türkiye’nin en önemli geçiş noktalarından biri olan ilimizde Esas Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen ve açıldığı günden itibaren alışveriş, yaşam ve buluşma merkezi haline gelen 41 Burda AVM, 1. yaşını kutluyor. 21 Ocak Cumartesi günü saat 18.30’da başlayacak kutlamalar muhteşem konserlerle son bulacak. 41 Burda AVM, tüm ziyaretçilerine eğlenceli ve sürprizlerle dolu bir gün yaşatacak.

 

BİRBİRİNDEN ÖZEL VE KEYİFLİ ETKİNLİKLER

Kocaeli’nin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi olan 41 Burda AVM, 1. yılını tüm Kocaeli halkının davetli olduğu birbirinden özel ve keyifli etkinliklerle kutlayacak. Ateş dans şovları ve kortejle başlayacak olan kutlama, romantik müziğin usta yorumcusu Ümit Besen, pop-rock müziğin renkli isimlerinden Pamela ve pop müziğin sevilen ismi Bora Duran’ın gerçekleştireceği konserle devam edecek. Kutlamalar, konserlerin ardından kesilecek 1. yıl pastası ile sona erecek.

 

SANATÇILARLA TANIŞMA FIRSATI

41 Burda AVM’de cumartesi günü dağıtılan QR kodlarını mobil aplikasyon üzerinden okutan 3 kişi Ümit Besen, 3 kişi Pamela ve 3 kişi de Bora Duran ile kuliste tanışma fırsatına sahip olacak. Ziyaretçilerine alışverişin yanı sıra yeme-içme, kültür-sanat ve eğlencenin de dahil olduğu bir yaşam alanı sunan 41 Burda AVM, 1. yıl kutlamalarında çocukları da unutmuyor.

 

ÇOCUKLAR DA UNUTULMADI

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de çocukların ilgiyle takip ettiği Harika Kanatlar çizgi filminin kahramanları 1. yıl etkinlikleri kapsamında, 21-27 Ocak tarihleri arasında, 41 Burda AVM’de çocuklara eğlenceli anlar yaşatacak.

#

18 Oca 2017 - 11:26 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.