41.Turizm Haftası'nda 41 eser

Turizm Haftası kapsamında İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile İzmit Halk Eğitim ASO Müdürlüğü tarafından açılan “41.Yılımıza 41 Eser” adlı resim sergisi...

Turizm Haftası kapsamında İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile İzmit Halk Eğitim ASO Müdürlüğü tarafından açılan “41.Yılımıza 41 Eser” adlı resim sergisi geçtiğimiz gün Sabancı Kültür Merkezi’nde sanatseverlerle buluştu. 24 Nisan tarihine kadar açık olacak olan karma sergide, birbirinden güzel 41 tablo ve yağlı boya vatandaşlar ile buşacak. 9 resim öğrencisi tarafından hazırlanan sergiyi ziyaret eden Kocaeli Vali Yardımcısı Abdullah Etil, İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zanburkan’dan tablolar hakkında bilgi aldı.

 

“ÖZVERİYLE HAZIRLANDIK”

Öğrencilerin özverili çalışmalarıyla hazırlanan tablolarla ilgili konuşan Halk Eğitim Müdürlüğü resim öğretmeni Hale Çetin “ Öncelikle sergimize bütün vatandaşlarımızı davet ediyoruz. Öğrencilerimizin kısa sürede verimli çalışmalarıyla hazırladıkları tablolarla çok hızlı yol aldık. Bütün özverilerle hazırlanan tablolarımızla Turizm Haftasını da kutlamış olduk” dedi. Selin BECER

#

18 Nis 2017 - 14:38 Kocaeli- Kültür-Sanat

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.