5 iş yeri ve 1 okula girdi sadece bozuk para çaldı

İzmit Yahya Kaptan Mahallesi’nde bulunan 5 iş yeri ve bir okula giren hırsızlar, iş yerinden çaldıkları bozuk parlarla kayıplara karıştı.Alınan bilgiy...

İzmit Yahya Kaptan Mahallesi’nde bulunan 5 iş yeri ve bir okula giren hırsızlar, iş yerinden çaldıkları bozuk parlarla kayıplara karıştı.

Alınan bilgiye göre İzmit Yahya Kaptan mahallesi Mimoza Caddesi üzerinde bulunan Lalezar Cafe, Bayındır Cafe, Erten Büfe, Pamuk Elektrik, Home and Deko Emlak ve aynı güzergahtaki Yahya Kaptan Kız Meslek Lisesi’ne giren hırsız ya da hırsızlar, iş yerlerinin kapılarını zorlayarak içeriye girmeye çalıştı. Erten Büfe’nin kapı camını kıran ve diğer iş yerlerinin de kapısını zorlayarak açan hırsız ya da hırsızlar, kasalardaki yaklaşık 300 lira civarındaki bozuk paraları çalarak kayıplara karıştı.

GÜVENLİK KAMERASI OLMAMASI CAZİP KILDI
Sabah saatlerinde iş yerlerine gelen esnaflar, iş yerlerinin soyulduğunu fark edince durumu hemen polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, iş yerlerinde detaylı incelemede bulundu. Esnaflar, iş yerinin daha önce de 3 kez soyulduğunu belirterek, bölgede Mobese kamerası olmamasından yakındı. Ayrıca esnaflar bölge aydınlatmasının geceleri çok yetersiz olduğunu söyleyerek belediye ekiplerinin konuya daha duyarlı yaklaşmasını istedi. Polis, kayıplara karışan şahısların yakalanması için soruşturma başlattı.

#

09 Kas 2012 - 18:09 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.