58 sürücüye ceza uygulandı

Zabıta yetkilileri, İzmit Belediyesi’nin engelli dostu bir belediye olduğunu hatırlatarak, engelli vatandaşlar için yapılan sarı şerit halindeki yerle...

Zabıta yetkilileri, İzmit Belediyesi’nin engelli dostu bir belediye olduğunu hatırlatarak, engelli vatandaşlar için yapılan sarı şerit halindeki yerlere, bisiklet yollarına ve kaldırımlara park eden araç sürücüler hakkında yasal işlem yapıldığını söylediler. Yetkililer, “Tüm uyarılara rağmen, engelli  yollarına,  kaldırımlara ve yaya geçitlerine araç park ediliyor. Zabıta olarak bizler de  bu araçları  çekiciyle çekip sahipleri hakkında cezai işlemde bulunmak zorunda kalıyoruz. Zabıta ekipleri bir hafta içinde uygunsuz araç parkı yapan 58 sürücü hakkında yasal işlem yaptı.

#

23 Mar 2017 - 09:59 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.