62 yaşında kendi evini kendini yapıyor!

Darıca Osmangazi Mahallesi Aşıroğlu Caddesi Ufuk Sokak'ta derme çatma bir barakada kedileri ile birlikte yaşayan Muradiye Büyükay, 3 ay önce barakasın...

Darıca Osmangazi Mahallesi Aşıroğlu Caddesi Ufuk Sokak'ta derme çatma bir barakada kedileri ile birlikte yaşayan Muradiye Büyükay, 3 ay önce barakasının yanması ile ortada kaldı. Komşuları yalnız yaşayan kadına sahip çıkarak, evlerini açtı. Komşularında kalan Muradiye Büyükay, bir yandan da barakasının yandığı yerde kendi çabalarıyla barakanın yapımına başladı. Komşularına yük olmak istemediğini söyleyen Muradiye Büyükay, kış gelmeden barakasını tamamlayarak evinde yaşamak istediğini söyledi.

 

KOMŞULARININ YARDIMIYLA YAŞAMINI SÜRDÜRÜYOR

Yalnız yaşayan, komşularının yardımı ile yaşamını sürdüren Muradiye Büyükay, kendisine yardımcı olunmasını isteyerek, "Sosyal Yardımlaşma Vakfı'ndan bana 250 TL'ye kiralık ev bulmam istendi. Bu miktarda bana yardımcı olunacaktı. Ancak, 250 TL'ye kiralık ev nerede var? Bu fiyatta kiralık ev bulamadım. Çaresiz yeniden barakamı yapıyorum. Kış gelmeden barakayı bitirmeye çalışacağım. Bana yardımcı olunmasını istiyorum" dedi.

KOCAELI'NIN DARICA ILCESI'NDE, MURADIYE BUYUKAY YANAN BARAKASININ YERINE YENIDEN BARAKA YAPIYOR. FOTOGRAF-DARICA-DHA

KOCAELI'NIN DARICA ILCESI'NDE, MURADIYE BUYUKAY YANAN BARAKASININ YERINE YENIDEN BARAKA YAPIYOR. FOTOGRAF-DARICA-DHA

KOCAELI'NIN DARICA ILCESI'NDE, MURADIYE BUYUKAY YANAN BARAKASININ YERINE YENIDEN BARAKA YAPIYOR. FOTOGRAF-DARICA-DHA

#

19 Eki 2017 - 11:41 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

ASTAKOS - çeçen olsaydı devlet son model bir daireyi verirde beleşe, ama malesef türk , hiçbir değeri yok

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ekim 11:41