6’ncı konut yöneticileri mantolama konferansı

Konut yöneticilerini sektör liderleri ile buluşturan konferans İstanbul Ataşehir'de gerçekleştirildi. Konferansa yaklaşık bin kişi katılım gösterdi. K...

Konut yöneticilerini sektör liderleri ile buluşturan konferans İstanbul Ataşehir'de gerçekleştirildi. Konferansa yaklaşık bin kişi katılım gösterdi. Konferansta enerji verimliliği ve yalıtım alanında uzmanlar ile Enerji Bakanlığı'ndan yetkililer Enerji Kimlik Belgesi, yalıtım konusunda doğru bilinen yanlışlar, yalıtımlı binaların ülke ekonomisine sağlayacağı faydalar konusunda deneyim ve görüşlerini paylaştı.

 

Ayrıca tiyatro sanatçıları konuya ilişkin skeçleri ile katılım gösterenlere keyifli anlar yaşattı. Panelde konuşan GN Gurup Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Güney, ''Ülkemizin en önemli sorunlarından bir tanesi; enerji. Enerjinin büyük kısmı yalıtımsız binalarda tüketilmekte. Bu konferansla amacımız, insanların bu anlamda bilinçlenmesini sağlayabilmek. Ekonomi için yalıtımsız binalarda boşa giden enerjiyi bertaraf edebilmek'' dedi.

#

15 Oca 2017 - 14:56 Kocaeli- Eğitim

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.