7 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismara hapis cezası

Mayıs ayında Kartepe'de meydana gelen olayda, Z.D adlı kız çocuğu, kaybolmuş ve yapılan arama çalışmalarında birkaç saat sonra bir marangozhaneden çık...

Mayıs ayında Kartepe'de meydana gelen olayda, Z.D adlı kız çocuğu, kaybolmuş ve yapılan arama çalışmalarında birkaç saat sonra bir marangozhaneden çıkarken görülmüştü. Küçük kız ailesine Hasan G'nin kendisini marangoz atölyesine götürdüğünü belirterek, burada yaşadıklarını ağlayarak anlattı. Küçük kızın ailesi Hasan G. hakkında şikayette bulundu. Polis, bir internet kafede çalışan Hasan G'yi gözaltına alırken, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Küçük kız, Hasan G'nin kendisini marangozhaneye götürdüğünü, eteğini aşağıya indirdiğini, tecavüz etmeye çalıştığı sırada ağlaması üzerine kendisini bıraktığını söyledi.

 

10 YIL HAPİS

Bugün, Kocaeli 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya küçük kız Z.D., annesi A.D. ile tutuklu sanık Hasan G. ve avukatları katıldı. Adli Tıp Kurumu raporuna göre küçük kızın cinsel istismara maruz kaldığı ve psikolojisinin bozulduğu belirlendi. Mahkeme, Hasan G'yi çocuğu hürriyetinden yoksun kılmak suçundan 2 yıl ve küçük yaşta çocuğa cinsel istismarda bulunmak suçundan 8 yıl olmak üzere toplam 10 yıl hapis cezasına çarptırdı.

#

26 Eki 2016 - 14:55 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.