7 yıl yeniden sonra yeniden Derince’ye taşınıyor

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, 2010 yılında Körfez ilçeye taşınan Gümrük Müdürlüğü’nün yeniden Derince’ye kazandırılması noktasında yoğun...

7 yıl yeniden sonra yeniden Derince’ye taşınıyor
Haber albümü için resme tıklayın

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, 2010 yılında Körfez ilçeye taşınan Gümrük Müdürlüğü’nün yeniden Derince’ye kazandırılması noktasında yoğun bir çalışma gerçekleştirdi. Temasların ardından müdürlüğün ilçeye taşınması için Başkan Bulut ile Doğu Marmara Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Musa Aydemir, Bölge Müdürlüğü Şube Müdürü Mustafa Ünsal ve Derince Gümrük Müdürü Salih Balcı arasında sözleşme imzalanmıştı.

 

TADİLAT YAPILACAK

Atılan imzalar sonrasında Gümrük Müdürlüğü çalışmalarını Deniz Mahallesi’nde İSU’nun yer aldığı binada sürdürecek. Daha önce bilgievi olarak kullanılan bina, tadilatın ardından Gümrük Müdürlüğü olarak hizmet verecek. Yeni binanın bodrum katında kazan dairesi, temizlik ve elektrik odaları, arşiv odası ve 4 araçlık otopark yer alacak.

 

100 PERSONEL ÇALIŞACAK

Zemin kat kısmı müracaat, onay servisi, güncel arşiv ve müdür yardımcıları odalarından oluşacak. Müdürlüğün asma katında muayene ofisleri ve vezne hizmet verecek. Yaklaşık 100 personelin çalışacağı Gümrük Müdürlüğü’nün birinci ve ikinci katlarında ise bölge amiri odası, ofisler, mutfak ve yemekhane bulunacak.

esnaflar.jpg

ESNAF MEMNUN KALDI

Gümrük Müdürlüğü’nün yeniden Derince’ye taşınması özellikle Deniz Mahallesi’nde ticari bir canlılık oluşturması bekleniyor. Mahalle esnafı da müdürlüğün 7 yıl aradan sonra ilçeye gelmesinden dolayı büyük mutluluk yaşıyor. Bölge esnafı ve vatandaşlar, çalışma nedeniyle belediye yetkililerine teşekkür etti. Deniz Mahallesi Muhtarı Seçkin Altan, “Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Derince’mize ve mahallemize hayırlı olsun” dedi.

#

17 Oca 2017 - 12:50 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.