8. şubesini Yenişehir Mahallesi’nde açan Özsar, 2014’de yurtdışına açılacak

Mehmet Ali Sarı, Ahmet Sarı, Handan Özder, Ahmet Özder, Cevdet Sarı ve Bülent Sarı’nın ortaklığını yaptığı Özsar Kasap Steak House’un resmi açılışı dü...

Mehmet Ali Sarı, Ahmet Sarı, Handan Özder, Ahmet Özder, Cevdet Sarı ve Bülent Sarı’nın ortaklığını yaptığı Özsar Kasap Steak House’un resmi açılışı dün yoğun bir katılımla gerçekleştirildi
Mehmet Ali Sarı, Ahmet Sarı ve Bülent Sarı tarafından 1997 yılında açılan Özsar Et Lokantası’nın Özsar Kasap Steak House adıyla İzmit Yenişehir Mahallesi Demokrasi Bulvarı’nda Handan Özder, Ahmet Özder, Cevdet Sarı adlı ortakların da katılımıyla 8. Şubesini törenle hizmete açtı. Açılışa; Vali Ercan Topaca, Vali Yardımcısı Ali Sözen, Kocaeli Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AKP Milletvekili Zeki Aygün, AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, Kocaeli Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, İKM Başkanı Murat Barış ve birçok vatandaş katılım gösterdi.
ARJANTİN VE AMERİKA MUTFAĞI
Toplamda 26 çalışanın hizmet vereceği işletme bin 2 yüz metre kare alandan oluşuyor. Arjantin ve Amerika mutfağından lezzetlerin sunulacağı işletmede hem kasap hem de restaurant bölümü de mevcut. 4 kattan oluşan Özsar Kasap Steak House’un kapasitesinin 400 kişilik olduğu öğrenildi.
YURTDIŞINA AÇILMA HEDEFİ
Açılış töreninde açılış konuşması yapan Mehmet Ali Sarı, 2014 yılında yurtdışında şube açma hedeflerinin olduğunu anlatarak, ”Oralarda Anadolu’yu anlatacağız. Şimdilik 2 yüz 30 çalışanımız var. Çalışan sayısında 4 yüze ulaşmayı da hedefliyoruz” dedi.
BOL PROTOKOLLÜ AÇILIŞ
Sarı’nın ardından söz alan Başkan Karaosmanoğlu ise; çok iyi hizmet veren bir işletme olduklarından bahsederek, “Bu tür işletmelerin artması kentin kalitesini de arttırıyor. Gençlerimizin iyi yetişmesini istiyoruz. Böylece dışa açılarak bizleri de temsil etme imkanı yakalayabilecekler.” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından ise müftü Sönmezoğlu tarafından dua yaptırılarak kurdele kesildi.

#

01 May 2012 - 14:28 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.