87.500 TL’ye havuzlu daireniz olsun!

Güneşin, kumun ve sahilin cömertçe sunulduğu Karasu’da  sahip olacağınız daire ile hem ailenizle harika bir yaz tatili geçirebilir hem de iyi bir yatı...

Güneşin, kumun ve sahilin cömertçe sunulduğu Karasu’da  sahip olacağınız daire ile hem ailenizle harika bir yaz tatili geçirebilir hem de iyi bir yatırıma sahip olabilirsiniz. Bunun için de hem ödeme koşulları sizi yormayacak hem cazip daire fiyatları ile farkı fark edeceksiniz.

 

18 AY 0 FAİZ

Karasu Mert İnşaat’ın sunduğu bu fırsatta 87.500 TL.’den başlayan fiyat, 18 Ay 0 Faiz ile dairenize hemen sahip olabilirsiniz.

 

YÜZME HAVUZLU ve SOSYAL TESİSLER

Yüzme Havuzlu, kafe ve spor salonlarından oluşan sosyal tesislerinin yanı sıra otantik yürüyüş kordonu, çocuk parkı ve çocuklara özel havuzun bulunduğu sitede sizler için her şey düşünülmüş. İlkim Tatil Köyü hakkında bilgiler veren firma sahiplerinden Muharrem Özcan proje hakkında şunları söyledi: "Öncelikle Önümüzde ki günlerde başlayacak olan Ramzan ayı nın ülkemiz ve tüm islam alemi için hayırlara vesile olmasını Rabbimden temenni ediyorum. Karasu Mert inşaat olarak yaklaşık 15 yıldır Sakarya Karasu da inşaat sektöründe faaliyet göstermekteyiz. İlkim Tatil Köyü projemiz yazlık ve tatil sektörüne kazandırdığımız son porjelerimizden biri oldu. Bu projeye başlamadan önce bir tatil sitesi nin nasıl daha farklı daha güzel ve daha keyif verici olabileceği konusunda çalışmalar yaptık ve bu çalışmaların sonucunda İlkim Tatil Köyü gibi huzurlu bir tatil yapmak isteyen bir aile nin bütün keyif ve ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir porje inşaa ettik.

ilkim-tatil-koyu-0000.jpg

Nedir İlkim Tatil Köyü nü diğer tatil sitelerinden farklı kılan özellikler?

Öncelikle konumu itibariyle hem denize hem şehir merkezine, hastaneye okula ana yola pazar yerine alısveriş merkezlerine yürüme mesafesinde bir proje inşaa ettik. Ve en önemli avantajlarından biri de özellikle büyük şehirlerde veya şehirleşmenin hızla yayıldığı bir dönemde pek rastlayamadığımız doğal orman görüntüsü veren çevresinde ki ağaçlık alanlar. Burada yaşarken kendinizi hem yazlık havasının hakim olduğu bir şehirde hem de huzurlu sakin yeşillikle içinde bir köy yaşantısının içinde hissediyorsunuz. Gündüz güneşin tadını denize girerken çıkarırken akşam da köy havasında yeşillikler içinde dinlenme imkanı sunuyor bu projemiz.

karasu-sahil-park-10.jpg

Gelelim böyle huzur veren bir yerde yaşamak için ne yapmamız gerektiğine..

Firma olarak bizim bir prensibimiz var. Öncelikli amacımız ticaret değil, en uygun şartları sunarak insanları huzurla yasayacakları bir daire sahibi yapmaktır. Projesinden temeline, iç donanımlarından bahçe düzenlemesine kadar itina ile inşaa ettiğimiz İlkim Tatil Köyümüz 1+1 , 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam 72 daireden oluşmaktadır. Denize yürüme mesafesinde ( 800 mt), Devlet hastanesine 500 mt. alışveriş merkezlerine ortalama 500 - 700 metre ve şehir merkezine 20 dakikalık yürüme mesafesindedir. Hem şehir içi ulaşım imkanları hem şehirlerarası ulaşım imkanları konusunda fazlasıyla elverişli etrafı yeşillikler ve ormanlık alanlarla çevrili ve görselliği ile de etkileyici bir site konumundadır. Geniş iç mekanlar, ferahlatıcı balkonları, hem cocuk hem yetişkin yüzme havuzu, cocuk aqua parkı, yürüyüş yolları, yaklaşık 200 adet değişik tatlarda meyve ağacı (botanik bahçe), yüzlerce çeşit değişik renklerde çiçeklerle bezenmiş bahçesiyle köy havası ve yazlık keyfini size farklı bir huzurla yaşatmaya aday muazzam bir projedir. Biz Mert İnşaat olarak böylesine güzel bir sitede sizlerin de bir daire sahibi olabilmeniz için elimizden gelen kolaylığı sağlamak için kolları sıvadık. İsteyene sürpriz nakit indirimi, isteyene 120 aya kadar banka kredisi, isteyene 72 ay vadede düşük oranlarda kredi imkanı, isteyene bankaya bulaşmadan vade farkı olmadan elden senetle taksit taksit ödeme imkanı. Siz beğenin yeter. Gerisiniz biz hallederiz... Projelerimizi yerinde görmek için düzenlemiş olduğumuz Karasu turlarımızla sizleri Karasu ya davet ediyoruz" dedi. Tel.:0264.718 54 71 – 0532.401 68 82.

#

26 May 2017 - 11:30 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.