Abhazya heyeti, Kafkas Sürgün Anması için geldi

Kandıra Babalı Sahili’nde her yıl gerçekleşen, 21 Mayıs 1864 Kafkas Sürgün Anmasına katılan Abhazya Başbakan Yardımcısı Şamil Ardzınba ve Abhazya Par...

Kandıra Babalı Sahili’nde her yıl gerçekleşen, 21 Mayıs 1864 Kafkas Sürgün Anmasına katılan Abhazya Başbakan Yardımcısı Şamil Ardzınba ve Abhazya Parlamentosu Milletvekillerinden Tayfun Ardzınba, işadamları ile bir görüşme gerçekleştirdi. Kocaelili işadamları ile İstanbul’da gerçekleştirilen görüşmelerde Akmis Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Asugba Ruhi Karaalp, Türkiye’de yaşayan Abhazların önde gelen isimleri de yer aldı. Şamil Ardzınba, Babalı Sahili’nde gerçekleştirilen Kafkas Sürgün Anması etkinliklerinin oldukça başarılı bir şekilde gerçekleştirildiğini söyledi. Görüşmenin ardından Abhazya heyeti İstanbul’dan yolcu edildi.

#

24 May 2015 - 11:09 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.