Acar 19 günlük yaşam savaşını kaybetti

İzmit Marina’da 3 Haziran tarihinde meydana gelen olayda 10 TL için suya atlayan Ramazan Acar boğulma tehlikesi atlatarak hastaneye kaldırılmıştı. 19...

İzmit Marina’da 3 Haziran tarihinde meydana gelen olayda 10 TL için suya atlayan Ramazan Acar boğulma tehlikesi atlatarak hastaneye kaldırılmıştı. 19 gün boyunca yoğun bakımda kalan Acar dün yaşamını yitirdi.

3 Haziran günü Seka Park’ta iskele çevresinde dolaşırken üzerindeki 50 TL parasını denize düşüren bir vatandaş, 18 yaşındaki Ramazan Acar’a parasını denizden çıkartması karşılığında 10 TL vereceğini söyledi. Bu teklifi kabul eden Acar hemen denize atladı, ancak parayı kurtarmak isterken boğulma tehlikesi yaşadı.

KURTARMAYA ÇALIŞTI
İddialara göre yaşanan üzücü olayda Derince İmam Hatip Lisesi öğrencisi, 50 TL’sini düşüren vatandaşın parasını çıkartmak için denize girdi. Parayı çıkarttığı takdirde 10 TL kazanacaktı. Seka Park’ta bulunan iskeleden denize atlayan Ramazan Acar, daha sonra çıkmayı başaramadı. Suda çırpınan genci gören Gökhan A. isimli bir başka vatandaş ise Acar’ı kurtarmak için denize daldı ancak onun gayreti de Ramazan Açar’ı kurtarmaya yetmedi.

YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ
Denize girdikten 20 dakika sonra olay kurtarma ekipleri tarafından denizden çıkartılan Ramazan Acar’a 112 doktoru tarafından dakikalarca kalp masajı yapıldı. Boğulan gençten nabız alınınca 112 acil servis ekibi boğulan genci SEKA Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. 19 gün boyunca yoğun bakımda olan Ramazan Acar yaşam savaşını kaybetti. Derince İshakçılar Köyü Çal Mahallesinde ikamet eden Acar’ın cenazesi İshakçılar Köy Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığına defnedildi.
HABER: Faruk KIYAK

#

22 Haz 2013 - 16:46 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.