Acemi soyguncu bankada para bulamadı

Körfez ilçesinde 25 Mart Cuma günü gece geç saatlerinde bir banka şubesinin kapısını levye ile açarak içeri giren ve çalacak bir şey bulamadıktan sonr...

Körfez ilçesinde 25 Mart Cuma günü gece geç saatlerinde bir banka şubesinin kapısını levye ile açarak içeri giren ve çalacak bir şey bulamadıktan sonra dışarı çıkan kişi polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucu yakalanarak gözaltına alındı. İddiaya göre gece geç saatlerde banka şubesine gelen yüzü kar maskeli ve eldivenli kişi, elindeki levyeyle banka şubesinin kapısını açtıktan sonra içeri girdi. Bankada çalacak bir şey bulamayan M.S.S. isimli şahıs, daha sonra olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Bankaya hırsız girdiğini fark eden görevlilerin haber vermesi sonucu olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri konuyla alakalı soruşturma başlattı.

 

Adliyeye sevk edildi

Bankada ve banka çevresinde yapılan incelemeler sonucunda bankaya giren kişinin Körfez İlimtepe Mahallesinde ikamet eden M.S.S. isimli şahıs olduğu tespit edildi. M.S.S., polis ekipleri tarafından evine düzenlenen operasyon sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin yapılan sorgusunda olay esnasında üzerine giydiği kıyafetler olay yerinin 500 metre ilerisinde boş bir arsada polis ekipleri tarafından bulundu. Asayiş Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan M.S.S. isimli şahıs, hırsızlığa teşebbüs ve mala zarar verme suçlamaları ile adliyeye sevk edildi. Nuri AKÇAHARMAN

#

27 Mar 2017 - 15:27 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.