Açık Su Milli Takım kampı başladı

Sporcularımızın da yer aldığı ve 10-27 Haziran 2017 tarihleri arasında yapılan Açık Su Milli Takım Kampı iki grup şeklinde gerçekleşti. 10-17 Haziran'...

Sporcularımızın da yer aldığı ve 10-27 Haziran 2017 tarihleri arasında yapılan Açık Su Milli Takım Kampı iki grup şeklinde gerçekleşti. 10-17 Haziran' da 13+ yaş gruplarının kampı başarılı bir şekilde tamamlandı. 17 Haziran tarihinde ise 2004 ve 2005 doğumlu sporcular 10 gün süren kampı başarılı bir şekilde sona erdi. Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından organize edilen kampta 53 sporcuya milli takım antrenörleri eşlik etti.

 

KYK’DAN 4 SPORCU KATILDI

Kocaeli Yüzme Kulübü'nden 4 sporcu milli takım kampına katılmaya hak kazandı. 2002 doğumlu şampiyon yüzücü Çağatay Üstününal, ilk grupla kampa katılarak başarıyla bu süreci bitirdi. İkinci grupta ise 2004 doğumlu şampiyon sporcular Emre Aygün, Berra Çakar ve 2005 doğumlu Azra İkram yer alıyor. Sporcularımıza kamp sürecinde Türkiye Yüzme Federasyonu Açık Su Teknik Kurul Üyesi, KYK teknik direktörü Sabri Bozca ile birlikte Milli sporcumuz ve Altyapı Antrenörümüz Hakan Sofuoğlu’yla çalışıyordu. TYF Açık Su Branşından sorumlu yönetim kurulu üyesi Haluk Önem de kamp sürecinde sporcumuzla birlikte, süreci yakından takip etti.

#

26 Haz 2017 - 16:00 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.