Adalet Yürüyüşü'nde dikkat çeken sima

CHP İzmit İlçe Örgütü, Bolu Gerede'de Genel Başkan Kılıçdaroğlu buluşarak yürüyüşe katıldı. Yürüyüşte en dikkat çeken isim bir dönem MHP'de yöneticili...

CHP İzmit İlçe Örgütü, Bolu Gerede'de Genel Başkan Kılıçdaroğlu buluşarak yürüyüşe katıldı. Yürüyüşte en dikkat çeken isim bir dönem MHP'de yöneticilik yapan Zekai Kahyaoğlu idi.

 

YÜRÜYÜŞE KATILAN İSİMLER ŞU ŞEKİLDE

CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya ve İlçe Yönetimi'nin yanı sıra CHP eski İl Başkanları Rıdvan Alkan ve Cihat Altınyuva, EMEP İl Başkanı Arzu Erkan, eski Bakan Ali Haydar Konca, eski Milletvekili ve Kocaeli Demokrasi Girişimi Dönem Sözcüsü Bekir Yurdagül, CHP eski İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım, Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, CHP İzmit Belediyesi Meclis Grup Başkanvekili Veli Beyaztaş, HDP İl Başkan Yardımcısı Metin Fırat, eski MHP Belediye Başkan Adayı Zekai Kahyaoğlu, KYÖD Başkanı Mehmet Toker, Eğitim-Sen eski Başkanı Suca Omurca, SYKP İl Başkanı Çetin Ak, Petrol-İş eski Şube Başkanı Ali Budacı da katıldı.

 

KILIÇDAROĞLU GÜN BOYU EŞLİK ETTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yürüyüşte gün boyu eşlik ederek bu akşam kente dönecek olan CHP İzmit İlçe Örgütü, bayramın ilk günü tekrar Kılıçdaroğlu ile buluşarak bayramlaşma ve yürüyüşe katılım sağlayacak.

#

22 Haz 2017 - 14:23 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

mert - anlaşıldı siz bizi gülmekten öldüreceksiniz ya valla ölümümüz gülmekten olacak sayenizde

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Haziran 14:23
03

mert - komedisiniz ko me di bu ülkede adalette var. demokraside var özgürlükte var siz neyi arıyorsunuz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Haziran 14:23
02

a.a - zekayı hoca sana verilen değeri erken bitirme .Titre ve kendine dön. GEçmişine bak cevrenede iyi bak iyi değerlendir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Haziran 14:23
01

ekibe bak - Arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Haziran 14:23