Adliye önünde kavga!

İzmit-Kandıra yolunda bir otobüsün önünü keserek çarşı izinlerinden dönen 5 askeri darp eden 10 kişi İzmit Jandarma Komutanlığındaki işlemlerinin ardı...

İzmit-Kandıra yolunda bir otobüsün önünü keserek çarşı izinlerinden dönen 5 askeri darp eden 10 kişi İzmit Jandarma Komutanlığındaki işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesi’ne sevk edildi. Jandarma ekiplerinin koruması altında adliyeye getirilen 10 kişinin yakınları, basın mensuplarının görüntü almasını engellemek istedi. Gözaltındakilerin yakınları ile basın mensupları arasındaki olaya Jandarma ve polis ekiplerinin müdahale etmesi sonrasında arbede çıktı. Uzun süren arbede sırasında Jandarma araçlarından indirilen 10 kişi, adliyeye çıkarıldı.

 

ADLİYE ÖNÜNDE GENİŞ GÜVENLİK

Öte yandan gözaltına alınan 10 kişinin yakınları, otobüste askerlerle tartışan A.K.’nin asker olduğunu bilmediği 5 kişinin otobüs durağındaki bir bayanı sözlü taciz ettiğini söylediğini ifade ettiler. Adliye önünde bekleyen gözaltındakilerin yakınları ayrıca, A.K.’nin bu yüzden 5 kişi ile tartıştığını duyan yakınları ise otobüsü durdurup, asker olduklarını bilmedikleri 5 kişiyi darp ettiklerini söylediler. Öte yandan polis ve jandarma ekipleri gözaltında olanların yakınlarının başka bir taşkınlık yapmamaları için adliyeye önünde geniş güvenlik önlemi aldılar. Adliyeye çıkarılan 10 kişinin ise işlemleri devam ediyor.

#

21 Tem 2017 - 16:47 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

05

aydın aydın - Bu şereften yoksun insanlar, nasıl bir maganda zihniyetinde olduğu; adliye önüne gelen yakınlarından belli gazeteci basın falan kalmadı saldırıya kalktılar. Tahminen askerle tartışan otobüsteki gençte ilerde bu ülkedeki insanların başına bela olucak, düşünsenize otobüste bir tartışma oluyor “bu genç sanki savaş çıkmış gibi bütün yakınlarını arıyor askerleri hedef gösteriyor. Şimdi sorarım yarın öbür gün bu gibi insanlar sizi trafikte taciz etmez mi, kalabalıkta yürüseniz omzunuz çarpsa dövmeye kalkmaz mı, göz göze gelseniz niye yan baktın demez mi.. Otobüste yaşanan olay her neyse suçlu-suçsuz ceza-taktirini her birey kendi mi verecek? Nasıl bir toplum oluyoruz. Gücü yeten yetene yazık.

Bir eleştiride basına; adliye önünde bu insana benzeyen yaratıklar sizi tartaklıyor, sesiniz çıkmıyor. Çok daha basit bir olayı futbolcu yapsa haftalarca konuşursunuz, şimdi nerdesiniz??? Tepkiniz çok yetersiz.

"hem suçlu, hem güçlü" derler ya bu kabile mantığında yaşayanlarda böyle. Haber değeri ne sizin için Suçsuz insanların ölmesi mi lazım, yoksa tecavüz mü?

Ey güzel iyi yürekli hemşerilerim, bir hadisi şerifte derki “İman etmedikçe cennete giremezsiniz, birbirinizi sevmedikçe de (gerçek anlamda) iman etmiş olamazsınız.” HERKESE BİRBİRİNE KARŞI SABIR DİYORUM.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Temmuz 16:47
04

mevlüt sağ - vah benim askerim vah...! bu akepe iktidarı askerin itibarını sıfıra düşürdü. Sıkıyosa geçmişte yapsalardı. O eller kırılsın! her biri hapiste çürüsün!!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Temmuz 16:47
03

TİT - ŞEREFSİZ ANNETMİŞLER KENDİLERİNİ YARINA KALIR AMA YANLARINA KALMAZ ON KİŞİ OLUNCA ADAM Z

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Temmuz 16:47