Adliye önünde tekme tokat birbirlerine girdiler

Adliye çıkışı her iki grup da birbirine girince çıkan kavgayı polis ekipleri biber gazı sıkarak ayırdı. İzmit Kuruçeşme Buse Sokak adresinde bulunan...

Adliye önünde tekme tokat birbirlerine girdiler
Haber albümü için resme tıklayın

Adliye çıkışı her iki grup da birbirine girince çıkan kavgayı polis ekipleri biber gazı sıkarak ayırdı.

İzmit Kuruçeşme Buse Sokak adresinde bulunan bir evde 10 Şubat 2015 günü meydana gelen olayda Esen T. ve Fatih T. adlı iki kişi, evde bulunan ve nişanlı oldukları öğrenilen Halit Okur ve Nazlı Arslan’a pompalı tüfekle ateş etmişti. Bu sırada Halit Okur’u korumak isteyen nişanlısı Nazlı Arslan kendisini kurşunların önüne atarak siper etmişti. Olay sonrası Nazlı Arslan dizlerinden yaralanmış, şahıslar ise bir otomobile binerek olay yerinden uzaklaşmıştı. Olayı gerçekleştiren Enes T. ve Fatih T., İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınmıştı. Emniyette alınan ifadelerinin ardından tutuklanan şahıslar olaydan 20 gün sonra tutuksuz olarak serbest bırakıldı.


6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Davada kurşunlama olayına karışan Enes K. ve Fatih T. serbest bırakılınca Halit Okur karara isyan ederek taraflara küfür etti. Küfürleşmelerin ardından taraflar kısa sürede birbirine girdi. Polis tarafları yatıştırmak için biber gazı kullandı. Adliye çıkışında küfürleşen taraflar Dolphin AVM önünde birbirine tekme tokat birbirine girdi. Tarafları biber gazı kullanarak sakinleştiren polis ekipleri kavgaya karışan 5 kişiyi gözaltına aldı. Feci şekilde darp edilen Halit Okur baş ve boyun bölgesinden yaralandı. Polis otosuna alınan Halit Okur Kocaeli Devlet Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı.


“ADALET KARŞISINDA HESAPLAŞACAĞIZ”
Hastanede tamamlanan tedavisinin ardından polis merkezine giderek kendisine saldıran şahsılardan davacı olan Halit Okur, yaşanan olayın Enes K. ile Fatih T. isimli şahıslarla aralarında çocukluğa dayalı bir husumetle alakalı olduğunu belirtti. Okur, “Ben o mahalleden Nazlı Hanım’la nişanladım. Nişanlandıktan sonra beni birkaç kez rahatsız etti. Şu anda kayınpederim tehditler yüzünden panik atak rahatsızlığından tedavi görüyor. Ben hakkımı aramak için bugün adliyeye geldim. Ben nişanlımı sevdiğim için 3 senedir her şeye tövbe ettim. Onlarla da adalet karşısında hesaplaşacağız” şeklinde konuştu. Nuri AKÇAHARMAN

 

ka-005.jpg

#

12 May 2015 - 10:44 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.