Aferin Engin Uğur

DERSLİK BİR KARAR VERDİ Gerek futbolcularla olan iletişimi gerekse de verdiği kararlardaki isabet oranının yüksekliği ile dikkat çeken Uğur, yardımc...

DERSLİK BİR KARAR VERDİ

Gerek futbolcularla olan iletişimi gerekse de verdiği kararlardaki isabet oranının yüksekliği ile dikkat çeken Uğur, yardımcıları ile de iletişimi hiç koparmadı. Kondisyonu hayli iyi görünen Uğur'un ikinci yarıdaki bir pozisyonda verdiği avantaj kararı da derslikti. Genç hakem önceki akşamki yönetimi ile alkışı fazlası ile hak ederken, futbolcular ve teknik ekiplerin de iyi niyetli olmaları Uğur ve yardımcılarının elini rahatlatan unsurlar arasında yer aldı.

#

27 Eki 2016 - 10:12 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.