Ağdağ: Ülkenin durumu içler açısı

Derince’de Tahtalı ve Umurlar köyünü ziyaret eden Ağdağ, ülkenin içler acısı durumda olduğunu söyledi.MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Rıza Ağdağ, Derin...

Derince’de Tahtalı ve Umurlar köyünü ziyaret eden Ağdağ, ülkenin içler acısı durumda olduğunu söyledi.

MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Rıza Ağdağ, Derince İlçe Başkanı Emin Şimşek ve ilçe yöneticileri Derince’de evlere konuk oldu, Tahtalı ve Umurlar Köyü’nü ziyaret etti. Köylülerden destek isteyen ve AKP’li eleştiren Ağdağ, “Ülkenin durumun içler acısı ve artık kaybedecek bir dakikamız bile yok” dedi.

BÜYÜK PROJELER
Ağdağ, “Bizim en büyük projelerimiz her zaman tarım ve hayvancılık alanlarında attığımız adımlardır. Mesela küçük çiftçiden ÖTV ve KDV alınmayacak. Büyük olan verecek ama küçük çaplı çiftçimizin masraflarını neredeyse sıfırlayacağız. Hibe oranlarını en az 3 kat artıracağız. 5 Milyar liradan 12,5 milyar liraya çıkartacağız” dedi.

#

20 May 2011 - 16:43 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.