Ahlaksız teklife 28 bıçak darbesi!

Edinilen bilgilere göre, S.Ç. (35) evinin balkonunda otururken, yoldan geçen arkadaşı E.Y.'yi (32) evine davet etti. İddiaya göre, evde belli bir süre...

Edinilen bilgilere göre, S.Ç. (35) evinin balkonunda otururken, yoldan geçen arkadaşı E.Y.'yi (32) evine davet etti. İddiaya göre, evde belli bir süre alkol aldıktan sonra S.Ç., arkadaşı E.Y.'ye cinsel ilişki davetinde bulundu. Bu duruma kızan E.Y., yerinden kalkarak mutfağa gitti ve arkadaşı S.Ç.'yi de mutfağa çağırdı. İlişki teklifine çok kızan E.Y., mutfakta bulunan ekmek bıçağını alarak arkadaşını 28 yerinde bıçaklayarak öldürdü. Olay yerine gelen polis ekipleri incelemelerde bulundu. Polis ekiplerinin çalışmaları neticesinde E.Y., çalıştığı tekstil atölyesinde yakalandı. Emniyetteki ilk ifadesinde cinayeti işlediğini itiraf ettiği öğrenilen E.Y., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

#

20 Ağu 2014 - 14:12 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.