Ahmet Kutluer: O zaman biz maçlara hiç çıkmayalım

Rakip futbolculardan birisi de, Darıca maçı için kişi başı 5 bin lira alacaklarını söyledi. Kırıkhan başkanı futbol direktörümüze -Tuzla'yı çıkaracağ...

Rakip futbolculardan birisi de, Darıca maçı için kişi başı 5 bin lira alacaklarını söyledi. Kırıkhan başkanı futbol direktörümüze -Tuzla'yı çıkaracağız- dedi. Biz o zaman maçlara çıkmayalım, insanlar eğlensin" diye konuştu.

 

Kırıkhan'ın 12. adamı hakemdi

Ahmet, maç boyunca rakibin adam sakatlamaya yönelik hareketlerini görmezden geldiğini belirterek şunları söyledi. "Sahada çok sinir bozucu bir hakem vardı. Kırıkhan'ın 12. adamı gibiydi. Saha içinde yaşadığımız çirkinlikleri anlatmaya kalksam zaman yetmez. Sadece şu kadarını  belirteyim. Ferhat'ın kafasında derin yarık var. Maçta ona bir şey olacak, her an baygınlık geçirecek diye korktuk. Yusuf'un kaburga kısmında yarım metre krampon izi var. İlginçtir ki iki sakatlık pozisyonunda da hakem maçı devam ettirdi. Hakem sürekli bir münakaşa halindeydi. Çok kötüydü."

 

Bu kadar basit mi bu işler?

Maç esnasında daha önceden tanıdığım bir Kırıkhanlı futbolcuya "Bizim maçı kaça oynuyorsunuz" diye sordum. Rakip oyuncu kişi başı kendilerine 5 bin lira vereceklerini söyledi. Bu da demek oluyor ki bir yerlerden Kırıkhan'a prim vaat edilmiş. Hadi bunu bir yere kadar kabul edelim. Ama Kırıkhan'ın başkanı Futbol Direktörümüz İlter Kasap'a "Tuzla'yı şampiyon yapacağız" şeklinde bir söylemde bulunmuş. Biz neye ve kime hizmet ediyoruz. O zaman çıkmayalım maçlara isteyenler istedikleri takımı çıkarıp düşürsünler. Alsınlar ellerine oyuncaklarını eğlensinler. Açık açık neler oluyor. Bir halt edeceklerse adam gibi etsinler bari. Bu ülkede futbol oynamak bu kadar basit mi? Erdem ÖVÜÇ

#

31 Mar 2015 - 15:59 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.