Ahmet Taşkın hayatını kaybetti!

İlimizde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen başarılı eğitimcilerinden olan, daha önce İzmit Endüstri Meslek Lisesi müdürlüğü de yapan, Ahme...

İlimizde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen başarılı eğitimcilerinden olan, daha önce İzmit Endüstri Meslek Lisesi müdürlüğü de yapan, Ahmet Elginkan Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Taşkın (64) 4,5 aydır akciğer kanseri nedeniyle tedavi gördüğü İstanbul Liv Hospital’da vefat etti. Değirmendere’de oturan 2 çocuk babası Ahmet Taşkın’ın cenazesi bugün Gölcük Merkez Camii’nde kılınan ikindi namazına müteakip Değirmendere’de bulunan 17 Ağustos Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

#

20 Mar 2016 - 12:05 Kocaeli-

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

07

Rıfkı - Gölcük endüstri meslek lisesi müdür yardımcısı idi bir zamanlar.suç işleyen öğrencileri tahtaya kaldırır,kibarca naif bir şekilde nasihat eder,öğrenciler de hocamız nasihat etti,bizi affedecek zannederken,bir anda celallenir ve şiddetli tokatlarla öğrencileri döverdi..disiplinli bir idareciydi...yüzünde gülümseme,elinde şiddet hiç bitmezdi..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ekim 08:18
06

AYLA ADIYAMAN - Müdürümdü, çok değerli, çok saygın bir insandı. Duyunca çok şaşırdım, çok üzüldüm. Her daim saygı ve sevgiyle hatırlayacağım, hep güzel anacağım nadide insan. Hiçbir zaman kırmadan, üzmeden, hep yapıcı tavırları ile anacağım. Mekanı cennet olsun, çok üzüldüm, çok.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Mart 12:05
05

ÇAĞDAŞ ÇAKICI - KOCAELİ NİN SAYGIN VE DEĞERLİ HOCALARINDAN AHMET HOCAMI KAYBETMENİN ŞOKU VE ACISI İÇİNDEYİM.

ALLAH YATTIĞI YERDE DİNLENDİRSİN.

ÇOK AMA ÇOK ÜZGÜNÜM.

ÇAĞDAŞ ÇAKICI

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Mart 12:05
04

ECE GÜRE - Meslek Lisesinden Müdürümüzdü..Akın Hocamında söylediği gibi gerçekten çok iyi bir insandı Rabbim nur içinde yatırsın.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Mart 12:05
03

akın hamit ılıkan - Hocamın kendileri mudurumdu.

cok nezih cok nazik cok olumlu ve cok ılımlı bir insandı.

hicbir kimseyi kırdigıni uzdugunu gormedik.yapici bir insandi.

rabbim cennetine nail eylesin.hepimizin başi sagolsun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Mart 12:05
02

Nejmi SAKAOĞLU - Allah rahmet eylesin, sevenlerinin başı sağ olsun.

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 20 Mart 12:05
01

Ali Osman KARABAYIR - Allah Rahmet Eylesin. Ailesine ve dostlarına sabırlar diliyorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Mart 12:05