Aile Konak, muhtarlarla buluştu

Nisan 2014 yılında Gölcük’te hizmet vermeye başlayan Özel Aile Konak Hastanesi, yatırımları ve akademik kadrosu ile dikkat çekiyor. 19 Ekim Muhtarlar...

Nisan 2014 yılında Gölcük’te hizmet vermeye başlayan Özel Aile Konak Hastanesi, yatırımları ve akademik kadrosu ile dikkat çekiyor. 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla yeni bir çalışma başlatan hastane yönetimi, Başiskele, Gölcük ve Karamürsel’de görev yapan mahalle muhtarlarını Beyt’ül Kebap’ta düzenlenen yemekli toplantıda bir araya getirdi.

 

TALUS’TAN TEŞEKKÜR

Buluşmada konuşan Aile Konak Hastanesi İdari Direktörü Dr. Şahin Talus, “Muhtarlarımızla böyle özel bir günde bir arada olmaktan dolayı mutluyuz” dedi. Talus, “Muhtarlarımız yönettiği mahallenin adeta bilirkişisi durumundalar. Kendilerine kuruluşumuzdan bugüne kadar Aile Konak Hastanesi’ne verdikleri destekten dolayı teşekkür ederiz” diye konuştu.

 

İLETİŞİM SEMİNERİ

Öte yandan yapılan programın sonunda ise muhtarlar, uzman psikolog Betül Çelik Süzen’in sunumu ile “Kişilerarası İletişim” konulu seminere katıldılar. Konu hakkında önemli bilgileri paylaşan Süzen, doğru iletişim, iyi bir dinleyici olmak ve kendini etkili ifade etme konularında muhtarlara bilgiler verdi. Seminer soru-cevap bölümü ile devam etti.

#

25 Eki 2016 - 15:21 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.