AK Dilovası sandığa sahip çıkıyor

7 Haziran’da gerçekleştirilecek olan 25. Dönem Milletvekilliği seçimlerine hazırlık kapsamında bütün yurtta aynı saatte yapılan ‘Sandığa Sahip Çıkıyo...

7 Haziran’da gerçekleştirilecek olan 25. Dönem Milletvekilliği seçimlerine hazırlık kapsamında bütün yurtta aynı saatte yapılan ‘Sandığa Sahip Çıkıyoruz’ toplantısı Dilovası’nda da gerçekleşti. AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, SKM Başkanı İhsan Şanlı, İlçe yöneticileri, meclis üyeleri ve partililer katıldı.


BAŞARI İÇİN YOĞUN ÇABA SARFEDECEĞİZ

Genel seçimlere çok ciddi hazırlandıklarını belirten İlçe Başkanı Osman Akbulut, Yaklaşan genel seçimler öncesinde AK Parti’nin tüm ilgili organları birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir uyum örneği göstermektedir. Geçmişte gerçekleştirilen seçimlerde ortaya konulan performansın üzerinde bir başarının sağlanması için yoğun bir çaba sergiliyoruz" dedi.


SANDIK NAMUSUMUZ

Türkiye’de eş zamanlı icra edilen çalışma için Akbulut “Kurucu Genel Başkanımız, halkın seçtiği Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın koyduğu 2023 hedefine ulaşmak için önümüzde tarihi bir seçim var. 7 Haziran'da milletin iradesinin şekilleneceği seçimler yapılacak. Ak Parti teşkilatları olarak, her zaman 'seçim sandıkta kazanır' düsturunu benimsedik. Sandık milletin namusudur ve bize düşen bu namusu korumaktır. Bu kapsamda il merkezi ve ilçelerimiz de  gerçekleştireceğimiz 'Sandığa Sahip Çıkıyoruz' toplantıları ile sandık görevlisi arkadaşlarımızı bir araya getiriyoruz” dedi.


GİRİLMEDİK EV BIRAKMAYACAĞIZ
Akbulut konuşmasında Dilovası’nda bulunan 12 mahalledeki 98 sandıkta görev alacak olan arkadaşlarımıza çok büyük görevler düşmektedir. Genel merkezin bizden istediği şöyle bir düşünce var; her sandıkta 3 ana kademe, 3 kadın ve 3 erkek olsun. Bu 9 kişi, sandıklarına çok hakim olacaklar. Seçim öncesinde yapacakları çalışma ile sandıktan kaç oy çıkacağını bilecekler. Sandık öncesi çok sıkı çalışacağız. Girilmedik ev, çalmadık kapı bırakmayacağız. Hedefimiz olan 400 milletvekilini çıkartmak için Kocaeli’nin bizden beklediği desteği teşkilat olarak vereceğiz.” dedi.


İSTİKRARIN DEVAMI İÇİN AK PARTİ

Toplantıda konuşan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Bu seçim gerçekten çok önemli. Bunun için de daha önceki seçimlerden daha çok çalışacağız. İnşallah 2023 hedefine ulaşacak oyu alarak gerekli vekil sayısını çıkaracağız. Yeni Türkiye’nin adımlarının önemli ölçüde atılacağı bu seçimde halkımıza da önemli bir görev düşmektedir. İstikrarın devamı için, yeni anayasa için, çözüm süreci için AK Parti’nin durmadan yoluna devam etmesi gerekiyor” dedi.

#

09 Mar 2015 - 10:56 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.