Akademi Hastanesi down sendromluları unutmadı

Kentimizin öncü sağlık kuruluşlarından Akademi Hastanesi, 21 Mart Down Sendromu Günü kapsamında down sendromluları unutmadı ve onlar için hem eğlencel...

Kentimizin öncü sağlık kuruluşlarından Akademi Hastanesi, 21 Mart Down Sendromu Günü kapsamında down sendromluları unutmadı ve onlar için hem eğlenceli, hem de faydalı bir etkinliğe imza attı. Etkinliğe hastane hekimleri başta olmak üzere, Gölcük Down Sendromlular Derneği Başkanı Belgin Abanoz Rumelioğlu, hastane personeli, down sendromlu çocuklar ve yakınları katılım sağladı.

 

KARDİYOLOJİ MUAYENESİ

Katılımcıların oldukça keyifli vakit geçirdiği gözlenirken etkinlik kapsamında ücretsiz kardiyoloji muayenesi de gerçekleştirildi. Ayrıca katılımcılara ve ailelerine down sendromu ile ilgili bilinmesi gerekenler başta olmak üzere, down sendromuna farkındalık yaratmak amacıyla önemli konu başlıklarını içeren broşürler de dağıtıldı.

#

26 Mar 2017 - 01:30 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.