Akademi Hastanesi’ne spor ve sanat dünyasından ünlü konuklar

Dünya Bilardo Şampiyonlarından, Adapazarı doğumlu Semih Saygıner ve televizyon dünyasından tanıdığımız Avrupa Yakası, Kaçak Gelinler gibi dizileri il...

Dünya Bilardo Şampiyonlarından, Adapazarı doğumlu Semih Saygıner ve televizyon dünyasından tanıdığımız Avrupa Yakası, Kaçak Gelinler gibi dizileri ile ünlü oyuncu ve seslendirme sanatçısı Şenay Gürler, check-upları için bu hafta Akademi Hastanesi’ndeydiler. Doktor kontrolleri, tahlil ve tetkiklerinin ardından hekimler, çalışanlar ve hasta yakınları ile sohbet eden ikili, hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenleri de kırmadı.

2006 yılından bu yana Akademi Hastanesi’ni kullanan Saygıner tüm ekibe teşekkürlerini iletti.

Türkiye’de bilardonun federasyon haline gelmesini sağlayan kişi olan Saygıner'in bilardo literatürüne "Semih Saygıner Magic Shots" (Semih Saygıner'in Sihirli Vuruşları) olarak geçmiş, 42 özel vuruş tekniğine sahip ve bu oyunun dünyadaki en önemli isimlerinden biridir.

#

27 Ağu 2015 - 11:13 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.