Akar: Sürünmek için AKP’ye, 1.sınıf yurttaş olmak için CHP’ye oy verin

Çayırova ve Derince’de bir dizi ziyarette bulunan CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, AKP iktidarı 9 yıldır herkesi perişan ettiğini söyleyerek, “Sü...

Çayırova ve Derince’de bir dizi ziyarette bulunan CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, AKP iktidarı 9 yıldır herkesi perişan ettiğini söyleyerek, “Sürünmek istiyorsanız oyunuz AKP'ye verin. Ama bu ülkede birinci sınıf yurttaş olmak istiyorsanız CHP’ye oy verin” dedi .

CHP Kocaeli Milletvekili 3. Sıra Adayı Haydar Akar, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çayırova’da sivil toplum örgütleri ve muhtarlarla kahvaltıda bir araya gelen Akar, projeler hakkında bilgi verdi ve destek istedi. Akar konuşmasında, “9 yıldır iktidardalar. 9 yıl az değil. 'İşsizliği çözeceğiz' diye geldiler. 'Yoksulluğu çözeceğiz' diye geldiler. 'Yasakları çözeceğiz' diye geldiler. 'Yoksulluğu, yolsuzluğu bitireceğiz' diye geldiler. Çözdüler mi? Çözmediklerini ben de biliyorum, siz de biliyorsunuz. Onları 12 Haziran'da sandığa gömeceğiz. Ben günde 16 saat çalışıyorum. Sizden sadece 10 dakika çalışmanızı istiyorum. Ülkesini seven, çocuklarının geleceğini düşünen her yurttaşımızın, bize oy vermeyen bir yurttaşı ikna etmesi lazım. Sandığa gideceğiz ve Türkiye'yi ayağa kaldıracağız'' dedi.

EMEKLİLERİN OYLARINA TALİBİZ
9 milyon emeklinin oylarının tamamını istediklerini dile getiren Akar, “Bütün emekliler sandığa giderken, şapkalarını önüne koyarak düşünecekler. Sürünmek mi? Adam gibi dik durmak mı? Sürünmekse, oyunuz AKP'ye, dik durmak, hak aramak, hakkı sağlamak, birinci sınıf yurttaş olmak varsa, adres belli: 6 ok, CHP” şeklinde konuştu.

#

25 May 2011 - 16:56 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.