Akar’dan kamyonculara: AKP size sadece dert veriyor

CHP Kocaeli Milletvekili ve Milletvekili adayı Haydar Akar Körfez İlçesinde sanayi sitesinde çalışan işçileri ve Kamyoncular Kooperatifini ziyaret ett...

Akar’dan kamyonculara: AKP size sadece dert veriyor
Haber albümü için resme tıklayın

CHP Kocaeli Milletvekili ve Milletvekili adayı Haydar Akar Körfez İlçesinde sanayi sitesinde çalışan işçileri ve Kamyoncular Kooperatifini ziyaret etti.

 

KAMYONCULARA SÖZ VERDİ

Akar, Kamyoncu esnafının sorunları dinledikten sonra yaptığı konuşmada,"Kamyon plakalarında sınırlama gelsin deniliyor. Minibüsün sınırlaması var, taksilerde sınırlama var, kamyonda yok. Kamyonda da sınırlama olması lazım. Plakanın bir bedeli olması lazım. Taksilerde, dolmuşlarda bu böyle. Kamyonlarda neden yok. Üstelik siz çok daha zor şartlarda çalışıyorsunuz. Sözümüz söz bu sınırlamayı iktidarımızda getireceğiz” dedi.

 

Akar, Meclis de Muharrem İnce ile birlikte Kamyoncu esnafının sorunlarını dile getiren tek Milletvekili ve parti olduklarına değinerek “Birçok Kanun Teklifini Meclise getirdik ancak 13 yıldır iktidar da olan AKP bu teklifleri reddetti” dedi. Akar “Biz istiyoruz ki bu ülkede herkes geçinebilsin. Herkes huzur içinde yaşasın. Alın terinin karşılığını alsın. Siz çalışıyor, üretiyorsunuz, alın teri döküyor, karşılığını alamıyorsunuz.  Siz dünyanın vergisini ödüyorsunuz. 39 çeşit belgeye para ödüyorsunuz. Buna karşılık size ne veriyorlar. Hiçbir şey vermiyorlar. Verdikleri sadece ve sadece dert.  Dert veriyorlar" dedi.

 

İKTİDARI DEĞİŞTİRİN

 Yaklaşan 7 Haziran seçimlerinde sizlerde bu iktidara artık kırmızı kartı gösterin diyen Akar, "Bugüne kadar sahipsizdiniz. Kamyon esnafının sahibi yoktur. Sizi dertlerinizle baş başa bıraktılar. Hani Atatürk diyor ya ‘Cumhuriyet bilhassa kimsesizlerin kimsesidir’ sizlerin sorunlarına biz sahip çıkacağız, Hakkınızı biz savunacağız" ifadelerini kullandı.

 

Kamyoncular tarafından daha önce transit geçiş yaptıkları karayolunun geçişe kapatılması ile mahalle içlerine kadar girerek dönüş yaptıkları ve yaklaşık 600 Tır ve kamyonun kazalara neden olduklarını belirtmesi üzerine, konu hakkında gereken girişimleri yapacağını belirten Akar, geçiş yolunda incelemeler yaparak dönüş için yaklaşık 1 km mesafe giden ve mahalle içlerinden geçen kamyon ve Tırların insanlarımızın da yaşamlarını tehdit ettiğini belirterek sorunun çözümü için yetkililerle görüşeceğini belirtti.

kamyoncular-ziyyyaret.jpg

#

20 May 2015 - 11:29 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

İZMİTLİ - MUHALEFET DEDİĞİN SÖZÜM İKTİDAR İLE BİRLİKTE 13 SENEDİR MECLİSTE OLANLAR ŞİMDİ MEYDANLARDA SALLAYANLAR( CHP MHP HDP )EN AZ İKTİDAR KADAR SUÇLU DEĞİLLERMİ YATA YATA BÜYÜTTÜLER GÖRDÜK İZLEDİK DAR GELİRLİLERİN DERTLEİ İLE İLGİLENMEK YERİNE FUZULİ İŞLERLER MEŞKUL OLDULAR OZAMAN NEDEN MİLLETE DÖNMEDİLER İKTİDAR BAŞLI BAŞINA DERT ZATEN SİZLER NEDEN ÇARE OLMADINIZ OLMAYA ÇALIŞMADINIZ SİZLEREDE 13 YILDIR MECLİSTE İDİNİZ

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Mayıs 11:29