AKBAL CİNAYETİ BAŞLADI

Şirintepe mahallesi’nde Şubat ayında boşanma davaları süren çift arasında çıkan tartışmada Gülbey Akbal bıçaklanarak öldürülmüştü. Duruşma dün 1.ağır...

Şirintepe mahallesi’nde Şubat ayında boşanma davaları süren çift arasında çıkan tartışmada Gülbey Akbal bıçaklanarak öldürülmüştü. Duruşma dün 1.ağır ceza mahkemesinde başladı

2012 şubat ayında Şirintepe Mahallesi Ay Sokak üzerinde aile arasında çıkan tartışmada bıçaklanarak öldürülen Gülbey Akbal’ın davası 1.Ağır Ceza Mahkemesinde başlandı. Mahkeme çiftin çocuğu olan Ali Akbal’ı baba Bahadır’a vermişti. Şubat ayında Ayten Akbal eniştesi Ferhat Ünal ve kız kardeşi Ayşe Varol ile Şirintepe Mahallesine giderek çocuğu almak istemişlerdi. Aile arasında çıkan tartışmada ise kayınço Gülbey Akbal bıçaklanarak öldürülmüştü. Cinayetin ardından tutuklu yargılanan Ferhat Ünal, Ayten Akbal ve Ayşe Varol avukatı Hüseyin Acurman, Yusuf ziya Ünsal ve Ruhittin Sönmez duruşmada hazır bulundu. Duruşmaya öldürülen Gülbey Akbal’ın babası Yaşar Akbal annesi Gönül Akbal avukatları Ahmet Altun duruşmada hazır bulundu. Tutuklu sanıklar Ferhat Ünal, Ayşe Varol ve Ayten Akbal suçlamaları kabul etmediler.

25 Temmuz’a ertelendi
2 tutuklu bir kişinin tutuksuz yargılandığı davada Ayten Akbal ve Ayşe Varol’un ifadelerine göre cinayeti Bahadır yapmış olabilir” diye konuştular. Sanık ifadelerinin ardından tanıklar Nuri Kılıç, Gönül Kılıç, Emrullah Akbal, Vedat Artuk ve Bahadır Akbal ifade verdi. Mahkeme sanıkları ve avukatlarını dinledikten sonra tutuklu sanık Ferhat Ünal’ın tutuksuz yargılanmasına karar vererek duruşma 25 Temmuz tarihine ertelendi.

#

14 Haz 2012 - 16:26 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.