Akdemir’den çok doğru bir tespit

Kendisi Çanakkale 18 Mart Üniversitesi’nin eski rektörüdür. CHP’de halihazırda il yönetiminde yer alır. Özellikle eğitim çalışmalarına verdiği destekl...

Kendisi Çanakkale 18 Mart Üniversitesi’nin eski rektörüdür. CHP’de halihazırda il yönetiminde yer alır. Özellikle eğitim çalışmalarına verdiği destekle bilinir.

Her ne kadar geçtiğimiz günlerde başına talihsiz bir olay gelmiş ise de tez zamanda sıkıntıyı atlattı ve yeniden partisinin çalışmalarına dahil oldu.

Sosyal medyayı sıklıkla kullanır. Zaman zaman yerinde tespitlerde bulunun. Son olarak yaptığı bir paylaşımında ilginç bir karşılaştırma yapmış.

Aslında yerinde ve dikkate değer bir yorum olmuş.

Ali Hoca, dünya nüfusunun belli bir oranının toplam serveti ile dünyanın en zengin 8 kişisinin toplam malvarlıklarının birbirine denk olduğunu ortaya koymuş.

Dikkat çekici bulduğumuz için Ali Hoca’nın paylaşımını sizlere aktarıyoruz:

“Dünyanın, piyasanın adaletine bakin. Dünyanın en zengin 8 kişisinin serveti ile dünyanın 3.6 milyar insanının serveti eşit.

Huzur ve barış nasıl gelir bilemiyorum. Dahası bu adaletsizliğe ve mutlak yoksulluğa pek kafa yoran da yok...”

 

#

17 Oca 2017 - 14:31 Kocaeli- Yaşam

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.